Máris levetkőztek a Got Talent szűz ikrei

Bugyiban pózoltak a lányok

2015/12/12

Nagy port kavart a Fekete ikrek története, hiszen már a műsor első pillanataiban kiderült róluk, hogy 31 évesen még szüzek. És ez még semmi, a lányok máris bugyira vetkőztek!

Nem sokat teketóriáznak a Got Talent szűz versenyzői, ha már ilyen hamar napvilágot látott titkuk, akkor igyekeznek minél jobban meglovagolni a témát. Annak ellenére, hogy a csajokat édesanyjuk roppant erkölcsösen nevelte, most mégis a nagyvilágnak mutogatják magukat: egy szál fehérneműben! Hogy anyuka mit szólt ehhez, azt már korábban megírtuk, a fotók viszont most láttak csak napvilágot.

A Fekete ikrek állításuk szerint saját magukat hátráltatják a párválasztás folyamatában, hiszen mindenhova együtt mennek, együtt laknak, egyformán élik az életüket. Még életükben nem voltak szerelmesek, nem jártak egyetlen fiúval sem, de azt mondják, hogy még egyikük sem jutott el a csókig.

got talent
fotó: Blikk.hu

Ehhez képest már most nőiességükkel akarnak hódítani a lányok, hiszen máris ledobták a textilt. A prüdéria legapróbb jele sem érezhető rajtuk: mindent megmutatnak magukból. Trükkös csali a párválasztó férfiaknak! A tuti, hogy a lányok kivetették a hálót, már csak annyi a kérdés, ki fog elsőként a horgukra akadni, és ha ez megtörténik, vajon a szerencsés úr egyből két legyet üthet egy csapásra?

“Úgy érezzük, mi már sajnos nem nagyon tudunk válogatni a férfiakból, mert a korban hozzánk illőnknek már van feleségük, gyerekük, komoly párkapcsolatuk. Önbizalom-hiányosak vagyunk, emiatt sajnos gyakran gyerekesen viselkedünk a fér­fiakkal, így nem tudnak minket komolyan venni. A tapasztalatlanságunk miatt kicsit félünk a csalódásoktól” – mondták a Blikknek.

A kép amúgy egy gyerekkori fotó felnőtt rekonstrukciója, és valószínűleg a tapasztalatlan lányok nem is gondolták, hogy mekkora lavinát fog elindítani a kép. De vajon elég ez az országos sikerhez?

Hozzászólások