Máris szabadulhat Lajcsi felesége?

Súlyos betegsége miatt elengedheti a bíróság

2015/09/30

Kiengedhetik Lagzi Lajcsi nagybeteg feleségét az előzetesből: a bíróság csütörtökön dönt az orvosai leletek átvizsgálása után.

Harminc napra előzetesbe került Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi és felesége is, hiszen a bíróság szerint a házaspár több tízmillió forint közüzemi számlát nem fizetett be. Csakhogy Lajcsi felesége komoly betegséggel küzd, ennek értelmében pedig lehet, hogy előbb hagyhatja el a börtönt.

Az asszonynak súlyos légzőszervi betegsége van, amiről orvosi leletei és papírjai is vannak. Ezeket már be is kérte az illetések bíróság, és ezek alapján csütörtökig döntenek az esetleges szabadon engedéséről.

Közben a Blikknek a család egyik ismerőse elárulta: Lajcsi felesége nemhogy bele nem szólhatott a család pénzügyeibe, de nem is tudott arról, hogy is állnak anyagilag, és pénzt sem költhetett szabadon.

Boginak nemhogy beleszólása, még fogalma sem volt az üzleti ügyekről. Amit a háztartásra költött a bánkártyájával, arról is Lajcsinak ment az SMS. Ha túl sok volt a számla, azonnal telefonált Lajcsi Boginak, hogy mire költekezik” – mondta el a Blikknek az informátor, aki szerint Lajcsi egyetlen dologra nem sajnálta a pénzt, méghozzá a gyerekeire, akiknek bármit megadott volna.

lajcsi3
Így vitték a bíróságra Lajcsit (Fotó: MTI)

A mulatós sztár feleségének betegsége mellett azért is szüksége lenne a szabadságra, mert idős édesanyja és a bébiszitter nem bírnak a három gyerekkel, akik kint várják szüleiket.

Hozzászólások