Máris új párra lelt Szulák Andrea exe

Pikali Gerda barátnőjét választotta

2015/10/29

Nehéz időszakon megy keresztül Szulák Andrea: míg ő a volt kapcsolatát gyászolja, addig volt párja egy új nő oldalán találta meg a boldogságot.

Andrea volt élettársa, kislányának édesapja ráadásul ismét egy színésznő mellett találta meg a szerelmet: Andi egyik kolléganőjével, Agócs Judittal fűzte szorosabbra a szálakat – olyannyira, hogy nemrég már Prágában romantikáztak kettesben.

Judit ráadásul nem is akármilyen nő: hasonlóan legjobb barátnőjéhez, Pikali Gerdához, nagyon csinos és határozott személyiség, aki régóta kereste az igazi boldogságot.

Szerintem egy színésznő elsősorban nő, és azok a vágyai, amik egy nőnek. Nagyon szeretem a hivatásomat, de soha nem rendelném fölé annak, hogy családom legyen. Hogy eddig még nincs, az nem rajtam múlott. Nem tudom, jó anya lennék-e, de szeretném már azt a szerepet is eljátszani. Az élet majd biztos megoldja” – mesélte Agócs Judit korábban a színház.hu-nak.

A színésznő, úgy tűnik, megtalálta a boldogságot Szulák Andrea volt párja mellett, ugyanis a prágai kiruccanás után mindketten azt állították: ez volt életük legromantikusabb hétvégéje. Judit valószínűleg sokáig kereste a párját, ugyanis erős, határozott nőként nem lehet könnyű ismerkedni.

„Racionálisan élek, talán néha túlságosan is. Egyébként az a legfurcsább, hogy az emberek sokszor másnak látnak, mint amilyen valójában vagyok. Azt gondolják, hogy egy kemény határozott nő áll velük szemben, miközben bizony én is esendő vagyok. Társaságban, a kollégáim között könnyen oldódom, ilyenkor előjön az igazi humorom is” – tette hozzá Judit.

Hozzászólások