Márton napi Libafesztivál Budapesten

Látogass el Újbudára a Márton napi Libafesztiválra

2017/11/09

A Márton Napi Libafesztivált 2017. november 10-12. között már 6. alkalommal rendezik meg Budapesten. A helyszín ezúttal Újbuda lesz. 

Számos hagyományhoz illő program, tradicionális ételek, italok, és megannyi Márton napi különlegesség várja az érdeklődőket. A fesztivál első napján, azaz november 10. pénteken a rendezvény vendégeit, ingyenes, különleges újbor koktél kóstolóval várják 15.00-17.00 között! A kóstoló kuponnal váltható be, melyet majd az oldalról tölthetnek le. Az eseményt tovább fűszerezi, hogy november 11. szombat Újbuda, azaz a kerület napja, melynek keretében “torkos szombatot” szerveznek és a vendégek több, mint 50 Márton napi ételt és italt kóstolhatnak féláron! Gyermek műsorokkal, libasimogatóval, kézműves foglalkozásokkal is készülünk a legkisebbek számára, ahol többek között elkészíthetik saját töklámpásukat és lampionjukat.

A felnőttek megízlelhetik magyar termelőink zamatos nedűit, a legjobb újborokat, pálinkákat és kézműves söröket, a termelői vásáron és Márton ünnepi Konyhájában pedig különleges, alkalomhoz illő ételeit.

A rendezvény ingyenesen látogatható! A hivatalos Facebook-eseményt itt találod meg! 

Hozzászólások