Második gyermekét várja Gombos Edina

A csinos műsorvezető újra terhes

2014/09/25

Baby boom a hazai sztárvilágban – Gombos Edina és férje második gyermeküket várják, az azonban még kérdéses, hogy Miri kisöcsre vagy kishúgra számíthat a közeljövőben.

Gombos Edina és párja már kislányuknak is elárulták az örömhírt, Miri pedig nagyon örül érkező kistestvérének. Szerencsére a kismama és a baba is jól van, bár volt egy rövid időszak, amikor aggódott gyermeke életéért.

A csinos műsorvezető saját Facebook oldalán is megosztotta rajongóival boldogságát:

„Nos, nem titkolózom tovább, nem is lenne értelme, mert már szépen gömbölyödik a pocakom… 6 évvel a lányunk születése után újra kismama vagyok. Alberto megkapta élete legszebb szülinapi ajándékát, ismét apa lesz! A boldogságunkról a ma megjelent Story magazinban olvashattok…”

gombosedina

Edina a 12. hétben jár, de a fáradtságon és émelygésen kívül teljesen jól van. Lehet, hogy édesapja 70. születésnapján már Miranda kistestvére lesz az ajándék. Így már ő lesz a hatodik unoka.

„A kilenc évvel idősebb nővéremnek két felnőtt gyermeke van: Dóri 22 éves, Norbi 28, ő most nősül így lehet, hogy nemsokára dédunoka is érkezik. A kilenc évvel fiatalabb öcsém pedig egy hároméves kislány és egy nyolc hónapos kisfiú büszke apukája.”

„Mondták is a szüleim, amikor elárultuk nekik a nagy hírt, kislánykoromban bizony nem gondolták volna, hogy egyszer feleség és kétgyermekes édesanya leszek. Igaz, álmaimban én sem láttam magam soha fehér menyasszonyi ruhában és gyermekekkel körülvéve… Én egyébként még vártam volna a második babával, de Miri már nagyon szeretett volna egy kistestvért, és Alberto is úgy érezte, most van itt az ideje.” – árulta el a büszke kismama a lapnak.

A műsorvezető áprilisra várja második gyermekét, és habár ő még egyelőre várt volna a következő babával, mégis nagyon örült, amikor kiderült, hogy állapotos.

Amikor fáradtabb, émelygősebb lettem, biztosra vettem, hogy terhes vagyok – ezért terhességi tesztet vett a műsorvezető. – Mindegyik megerősítette, tényleg babát várunk! Abban a pillanatban minden megváltozott, átalakult bennem.”

Edina és Alberto kislánya nagyon örül a hírnek, bár még nem szerették volna neki elárulni. Úgy volt, hogy csak hatodik születésnapján, október 22-én osztják meg vele boldogságukat, de nem bírták kivárni.„Egy hétvégi napon egymásra néztünk Albertóval, bólintottunk, és elmondtuk Mirinek, hogy kistestvére születik. Olyan édes volt, teljesen meghatódott. De megígértettük vele, hogy senkinek sem mondhatja még el a titkot. Különös, ő, a kis cserfes, aki máskor mindent egyből továbbad a nagyszülőknek és az óvó néninek, azóta sem fecseg. Talán még el sem hiszi, elvégre nem is nagyon látszik rajtam. Azt mondja, mami, lehet, hogy csak sokat ettél… Egyébként is volt egy olyan hét, amikor azt hittük, nem él a babánk, és spontán vetélés vagy abortusz következik… Mivel Miri elől nem tudtam eltitkolni a szomorúságomat, azt hiszem, ő majd csak akkor hiszi el, hogy valóban testvére érkezik, amikor már tényleg nagyobb lesz a pocakom…”

kép forrása: TV2, Gombos Edina Facebook oldala

Hozzászólások