Masszázs extrákkal – a pasid imádná!

Ismerd meg az izgató orgazmushoz vezető masszázs részleteit!

2015/02/02

Hallottál már arról az érzéki masszázsfajtáról, ahol nem elég, hogy a férfit finom vagy éppen erősebben jól átgyúrják, de a végén még a férfiassága is kap egy kis ízelítőt? Ezt tedd otthon, ha jót akarsz, mert a pasid imádná!

A férfiak nemcsak a szexet szeretik, hanem az előjátékot is. Persze ezzel a nők sincsenek másképp, de most csak a férfiakkal foglalkozunk, aztán persze a következő cikkünkben jöhetnek a nők is.

iStock_000046283930_Small

Mi is ez a csodamasszázs, amelytől a férfiak a mennyben érezhetik magukat? Nem más, mint a happy finish, ami egészen pontosan azt jelenti, hogy a masszázs végén a masszőr kézzel vagy szájjal kielégíti az urat.

Ma már ez nem is olyan ritka szolgáltatás, masszázs-szalonok sokasága kínál ilyen lehetőséget az orgazmusra vágyó erősebbik nemnek. Ha nem szeretnéd, hogy a te pasid is ilyen szolgáltatást kérjen, tedd meg neki te otthon, meglátod, mindketten nagyon fogjátok élvezni.

Először masszírozd meg, úgy ahogy szoktad: lehet olajosan is, vagy krémmel, ezt rád bízzuk. Miután végeztél az érzéki testgyúrással, tárj át a nemiszervére és belátásod szerint kézzel vagy ajakkal segíts neki kielégülni. Tuti, hogy a hetedik menyországban érzi majd magát.

 iStock_000054597758_Small

Hozzászólások