Mást csókol Puskás Peti barátnője

Az énekes nem aggódik

2015/11/09

Puskás Petit nem zavarja, ha a barátnője mással csókolózik, sőt, volt már, hogy ő maga kérte meg erre.

Peti barátnője, Eke Angéla szombaton mutatkozott be a Got Talent zsűrije előtt, ahol egy felnőtt bábszínházi jelenetet adott elő egyik kollégájával. Az előadás egy romantikus egymásra találást mutatott be két ember között, akik a végén csókolóztak is. A zsűri végül négy igennel juttatta tovább a fiatalokat.

Puskás Peti egyáltalán nem borul azonban ki azon, hogy a szerelme egy másik férfival csókolózik: nagyon jól tudja, hogy ez csupán munkaviszony, ráadásul máskor már ő is kérte arra Angélát, hogy mást csókoljon.

Got Talent

Angéla az egyik klipünkben is csókolózott már mással, azt pedig én rendeztem, vagyis én kértem meg rá. Nekünk ez teljesen normális, a szüleim és a nagyszüleim is színészek voltak, el tudom különíteni a színpadi és a szerelmes csókot. A színházban én is sokszor teszem ezt mással” – mondta Peti a Borsnak, aki azt szereti nézni, ha elhiszi, hogy Angéla szívből csókolózik.

Úgy tűnik, Peti és Angéla teljesen el tudják fogadni a másik szakmáját, így a színésznőnek nem kell amiatt aggódnia, hogy a barátja féltékeny lenne kollégájára.

„Peti hozzászokott, sokszor látott már színpadon, hiszen színész vagyok, sőt Sanyival együtt is látott már néhányszor csókolózni a Szkéné Színházban” – mondta Eke Angéla.

Hozzászólások