Maszturbálás okozta a férfi halálát

Ön dönt

2016/01/27

Újabb ok, amiért nem éri meg maszturbálni vezetés közben. A Daily Mail beszámolója szerint egy 58 éves férfi veszítette életét az országúton, amikor egy ütközés következtében kirepült a napfénytetőn. A balesetben senki sem sérült meg, de ilyet még a kiérkező rendőrök sem láttak.

A boldog vég, gondolhatnánk, hiszen egy bizonyos Clifford Ray Jones maszturbálás közben veszítette életét. A sors ironikus fintora, hogy a férfi éppen önkielégítés alatt halt meg. Hiba viszont azt feltételezni, hogy az öröm forrása vitte az örök vadászmezőkre a férfit, sokkal inkább figyelmetlensége. Ray Jones ugyanis az országúton döntött úgy, hogy szerez magának néhány kellemes pillanatot, azt viszont nem vette számításba, hogy az autóvezetés, pornónézés és maszturbálás triumvirátusa kevésbé ápol közeli barátságot egymással.

Hallottunk már néhány szerencsétlen balesetről, de ez csak tovább erősíti a legnevetségesebb hírek sorát. “Okozott már ütközést egy smink készítése, vagy más higiéniai folyamatok tükörben való végzése, de ilyenről eddig még nem hallottunk” – mondta a kiérkező rendőr. Jones letolt nadrággal lógott ki az ablakon, így feltételezhetően a biztonsági öve sem volt bekötve. A baleset azért volt elkerülhetetlen, mert nem tudta két kézzel megragadni a kormányt. A helyszínen szerencsére más nem sérült meg a balesetben.

Egy dolgot viszont leszögezhetünk, a jövőben az “Iszik vagy vezet” helyett érdemes lesz felzárkózni a mai kor gyermekeihez, és elgondolkozni a “Maszti(s)zik vagy vezet” változaton.

A szerencsétlen baleset azonban felhívja a figyelmünket arra, hogy a felelőtlen élvhajhászás helyett érdemes némi önfegyelmet gyakorolni és vezetés közben valóban az útra figyelni. Tanulság.

Hozzászólások