Maszturbálj a hosszabb életért!

Nyújtunk egy segítő kezet...

2016/05/05

Sok helyen még mindig tabu téma, amúgy meg az egyik legtermészetesebb dolog. Sőt, elvileg egészséges is. Most megtudhatod, hogyan növeli az élettartamot az önkielégítés!

A május a nemzetközi önkielégítés hónapja, de ezt te bizonyára nem tudtad, mivel valószínűleg éppen fojtogattad a csirkét, tudomást sem véve a világról. De tudja mit? Ezzel még mindig sokkal jobban járt. Ez ugyanis a mai nappal tudományos megerősítést nyert, és mint tudjuk, a tudósok a legritkább esetben tévednek.

Az Európai Urológus Társaság legújabb tanulmánya közvetlen összefüggést talált az önkielégítés és a prosztatarák kialakulása között. És ez most éppenséggel nem egy újabb komolytalan kutatás volt. A tudósok 30,000 férfit tanulmányoztak közel 20 (!) éven keresztül, mire a következő eredményre jutottak.

Úgy tűnik, azoknak a férfiaknak, akik 20-as éveik alatt havonta legalább 21 alkalommal rántják ki a nyeles tojást, 19%-al kisebb az esélyük, hogy prosztatarákban hunyjanak el végül – szemben azokkal, akik csupán havi 7-szer vagy kevesebbszer teszik ugyanezt.

A tanulmány azt is kimutatta, hogy a közösülés során elért ejakuláció képes ugyanezt a hatást elérni, na de ne tegyünk úgy, mintha mindenki könnyűszerrel juthatna p*ncihoz…

„Az ejakuláció gyakorisága a férfiak életében havi 0-3 alkalommal fejti jótékony hatását és előzhető meg vele többek közt a prosztatarák. Az ejakuláció és a biztonságos nemi élet előrehaladott felnőttkorban is kiemelten fontos.” – mondta Jennifer Rider, a tanulmány értelmi szerzője.

Ha tehát legközelebb az a hirtelen ötleted támadna, hogy megváltoztatod az életed, és lemész a konditerembe, verd ki a fejedből. Bonts inkább egy sört, nyisd fel a laptopot, és menj fel a kedvenc pornóoldaladra. Jobban jársz vele, hidd el.

(via Liam Bond)

Hozzászólások