Mától bármikor összefuthatsz Tom Hank-szel!

Hazánkban forgat az Oscar-díjas színész

2015/04/13

Mostantól bárki összefuthat Tom Hanks-szel a Váci utcában vagy éppen a Hősök terén, hiszen az Oscar-díjas színész tegnap este megérkezett Budapestre.

Újabb világsztár választotta csodálatos fővárosunkat új filmjének forgatásához: Tom Hanks a Da Vinci-kód folytatásának főszereplőjeként érkezett Budapestre. Dan Brown Inferno című regénye alapján készülő mozi forgatásai májusban kezdődnek, de a színész már tegnap este landolt a Liszt Ferenc repülőtéren.

Korábbi hírek szerint Tom Hanks nem is kevés időt tölt nálunk, hiszen két hónapra Budapestre költözik majd. Így tényleg bárki összefuthat vele – bár az 58 éves színész valószínűleg nem rúg majd úgy ki a hámból, mint a korábban nálunk vendégeskedő Jude Law, aki többször megfordult a pesti éjszakában.

Hanks, Tom
Tom Hanks vasárnap este érkezett Budapestre (Fotó: MTI)

Bár az Inferno története nem Budapesten zajlik, a jelenetek 80 %-át mégis hazánkban forgatják le, a teljes mozit pedig 2016 októberében vetítik majd a mozik.

Az utóbbi években számos híresség megfordult nálunk, és bizony rengeteg filmben viszontláthattuk Budapest egy-egy épületét vagy utcáját. Legutóbb a már említett Jude Law forgatott nálunk filmet, amelyben szerepet kapott Zimány Linda is.

Előtte Dwayne „The Rock” Johnson járt Magyarországon, aki a Herkulest forgatta a főváros környékén, korábban pedig Bruce Willis is huzamosabb időt töltött Budapesten. A Die Hard 5 című film moszkvai jeleneteihez is a budapesti utcákat használták, ami a filmben is jól felismerhető.

Hozzászólások