Meccsjósda 03.

A rapper mai jóslatai

2016/06/17

Curtis a mai meccsek eredményeire is jósol. Talán a mai mérkőzések azok, amik eddig a legkönnyebben megjósolhatóak, de azért az EB során ért már minket meglepetés! Meccsjósda 03, csak az RC Newson!

Lássuk be, ez eddig egy nagyon furcsa Európa Bajnokság. Több olyan csapat is csütörtököt mondott már, akiktől abszolút fölénnyel kivívott győzelmet vártunk volna. Ennek ellenére a mai meccsek talán a legkiszámíthatóbbak – de azért nem merünk előre inni a medve bőrére. A Meccsjósda 03 természetesen elkészül, és továbbra is Curtis tippjeit hozzuk el nektek!

Olaszország – Svédország:

Az első meccsen Ibrahimovic csalódás volt számomra, pedig imádom a palit. Bízom a jobb folytatásban, szerintem betalál a mai mérkőzésen. Ennek ellenére az olaszok nagyon meggyőzően játszottak a belgák ellen. Olasz sikerre számítok.

Csehország – Horvátország:

Nem tudok mást elképzelni, mint hogy a sztárokkal teletűzdelt horvát csapat végre hozza azt a játékot, amit már vár tőle a publikum. Szerintem ezt a csehek fogják megsínyleni. Egy gólos horvát siker van kilátásban.

Spanyolország – Törökország:

Mind a két csapat élt már szebb időket, főleg a spanyolok… Ezért is bízom benne, hogy a mai napon sikerrel veszik a török “akadályt”. 2 gólos különbséget jósolok.

Hozzászólások