Meccsjósda 2.

Tippek az összecsapások előtt

2016/06/16

Legnagyobb örömünkre Curtis keddi jóslatai nem jöttek össze – ez pedig magyar csoportelsőséget jelent! A mai meccsek eredményeivel talán már pontosabb lesz.

A mai három összecsapás nem feltétlenül tartogat gólzáport magában, bár az angol keret erős, a walesiek meglepően jól kezdtek. Az ukránok szinten megszorongatták a németeket, Észak-Írország pedig betonkeményen védekezik, nem lesz könnyű mérkőzés. Az esti rangadón pedig két gigász csap össze, a Lewandowski vezette lengyel és a világbajnok német gárda! Lássuk, mit jósol Curtis!

Anglia – Wales

Wales jól kezdett, és mégis csak ott van náluk a világ egyik legjobb játékosa Bale személyében, aki jó formában is van. Mégsem érzem azt, hogy ez az ő meccsük lesz. Az angolok az első találkozójukon amit lehetett, ki is hagytak, ami meg is bosszulta magát. Még egyszer ebbe a hibába nem eshetnek bele, ezért 2 gólos angol sikert jósolok .

Ukrajna – Észak-Írország

Az észak-írek nem fognak túl nagy akadályt okozni az Ukrán brigádnak. Én személy szerint nem érzek semmi extrát és átütőt a játékukban. Ukrajna behúzza ezt a találkozót.

Németország – Lengyelország

A világbajnokoké rendkívül magabiztos, határozott csapat. Az előző években is megmutatták, miért ők a világ legjobbjai, ez alól ez az EB sem kivétel. Biztos német sikerre számítok.

Hozzászólások