Meccsjósda Curtissel!

Tippek az összecsapások előtt

2016/06/14

A mai meccsek előtt egy új rovatot indítunk, ahol a magyar rap fenegyereke, a focimániás Curtis jósolja meg nekünk a mérkőzések eredményeit!

Ma két meccset izgulhatunk végig, 18:00-tól az Ausztria – Magyarország, 21:00-tól pedig a Portugália – Izland párharcokat. Az előbbiről nehéz biztosat mondani, nagyon sokban befolyásolhatja a szerencse is a végkimenetelt. Az utóbbi már egyértelműbbnek tűnik, de azért az északiakat sem szabad leírni! De vajon mit gondol Curtis?

Ausztria – Magyarország:

Nehéz bármit is írnom úgy, hogy hazafi vagyok és rendkívül elfogult minden szeretett csapatommal kapcsolatban. Nagyon bízom a magyar srácokban, és abban, hogy sikerrel veszik az első akadályt. Az osztrák csapat jó! Nagyon jó, de ha kicsit is megmarad a szerencsefaktor, ami a norvégok ellen megvolt, akkor egy X-re jók vagyunk. Ehhez persze nagyon sok futásra, agresszív játékra és jó helyzetkihasználásra lesz szükségünk.

Portugália – Izland:

Az izlandi csapat veretlenül került ki erre az EB-re, de szerintem a csoport legnehezebb ellenfele ellen játszanak ma. A portugáloknál olyan nevek vannak, akikre akarva-akaratlanul is felfigyel, odafigyel az ember… Ráadásul a világ legjobb labdarúgója a kulcsemberük Cristiano Ronaldo személyében, aki egymaga képes eldönteni a legnagyobb rangadót is. Ezen a mérkőzésen 1 gólos portugál sikert jósolok.

Hozzászólások