Meddig bírja családja hiányát Sebestyén Balázs?

Durván beszólt Aleskának

2014/10/28

A dzsungelreality új szériájával Sebestyén Balázs számára is új korszak kezdődött Afrikában: otthagyta a felesége, családi kapocs nélkül kell még kibírnia 3 hetet. Vajon hogyan hat ez rá?

Bár a műsorvezető mindig vicces oldalát mutatja, nem csak a dzsungelben lévő celebeknek, hanem Balázsnak is meg kell küzdenie a honvággyal. Kisfia Benett ugyan nem, de várandós felesége eddig mellette volt, viszont most már ennek is vége. Viki hazautazott, így a teljes családot nélkülöznie kell, miközben szó szerint éjt nappallá téve dolgozik. Vadon Jani már kórházba került a túlhajszoltság miatt, lehet, hogy Sebestyén Balázs is erre a sorsra jut?

Balázs és Jani

Ám lehet, hogy épp a másik végletbe esik; még jobban “megkínozza” a celebeket, még inkább próbára teszi a tűrőképességüket. A tegnap este elstartolt “Celeb vagyok, ments ki innen!” új szériájában ennek már tanúi is lehettek a nézők. Balázs durván beszólt Aleska Diamondnak, miközben az expornós bungee jumpinghoz készült: “szakmai ártalomból ugyan, de Aleska Diamond szája is folyamatosan nyitva volt“.

Hozzászólások