Még a csókig sem jutott el a Got Talent 31 éves ikerpárja

Félnek, hogy szüzen halnak meg

2015/12/11

Nem szeretne szüzen meghalni a Got Talent ikerpárja: a Fekete lányok még sosem jártak randevún – azt sem tudják, milyen az első csók.

A Fekete-ikrekről mindenkinek meg van a véleménye: Adrienn és Melinda produkciója valakinek nagyon tetszett, valakit viszont nagyon idegesített, a lányok mindenesetre tovább jutottak az élőshowba. Talán pont ez a vegyes érzelem az oka annak, hogy bár már 31 évesek (igen, 31!), nem csak, hogy nem voltak szerelmesek, de életükben nem csókolóztak senkivel.

„Ha találkozunk egy fiúval, rögtön azt fürkésszük, vajon melyikünk tetszik neki jobban, és elindul bennünk egy kis féltékenykedés. A gátlásosságunk mellett valószínűleg azért is vagyunk ennyire lemaradva a korosztályunkhoz képest a pasizással, mert mindenhová együtt megyünk, már-már árnyékként követjük egymást. Valószínűleg ezért nem jutottunk el a csókolózásig, mert kissé zavaró, hogy ott áll a hátunk mögött egy hasonmás, aki féltő szemmel lesi minden mozdulatunkat” – mesélte a Bestnek Fekete Melinda.

Végül csak kibújt a szög a zsákból: kiderült, ki az, aki a lányokat rövid pórázon tartja.

„Az édesanyánk mindig szigorúan fogott minket, már-már betegesen vigyázott az erkölcseinkre. Már nem is együtt lakunk, csak ugyanabban a házban bérlünk egy lakást – persze időközben rájöttünk, hogy a pár méteres távolság borzasztóan kevés ahhoz, hogy ne szóljon bele az életünkbe. Ösztönösen megérzi mikor kell jönnie, mert a múltkor forgatás közben éppen fehérneműre vetkőztünk. Persze nem kell gondolni semmi rosszra, csak rekonstruálni akartunk azt a képet, amikor gyerekkorunkban bugyiban és trikóban videojátékoztunk. Anyu azonban úgy nézett ránk, mintha azon kapott volna, mintha pornófilmet forgattunk volna – árulta el Adrienn, aki hozzátette: mindkettejük életéből hiányzik a szerelem, és (természetesen) nem szeretnének szüzen meghalni.

Hozzászólások