Meg akarták késelni Varga Viktort

Életveszélyes helyzetbe került az énekes

2015/02/10

Sajnos nem úgy alakult a Thaiföldi utazás, ahogy azt az énekes tervezte. Édesapját baleset érte, Varga Viktort pedig késsel fenyegették egy étteremben, miután majdnem megverték.

Közösségi oldalán követhettük nyomon Varga Viktort az utóbbi időben, ugyanis mostanában Thaiföldön tartózkodott édesapjával. Úgy tűnt rátalált a szerelem a fiatal énekesre, ami legalább pozitív élmény volt azután, hogy édesapja súlyos balesetet szenvedett, ami majdnem az életébe került.

Most azonban a helybéliekkel gyűlt meg a baja Viktornak, aminek érthető módon hangot is adott a Facebookon:

vargaviktor9

Szörnyű nap volt a mai… Reggel kitalaltak h apukam fizessen a motorkolcsonzőbe 2500Batot az kb 20000ft, mert lett a motor aljan egy 5cm es karcolas ( amit persze nem ô okozott)

Olyan tokeletes szinjatek volt az egesz kolcsonzos csalad reszerol h orom lett volna nezni kulsoskent.

De addig fajult az ugy h majdnem osszeverekedtunk mar egymasba frocsogott a nyalam a thaiarccal.

Aztan egesznap utaztunk, s mikor megerkeztunk elmentunk enni.tokjo 40B ert csirkes pad thai.

A faszi aki csinalta,latszott rajta h mar nagyon gatya es kb a 80 000. Pad thai t csinalja aznap,Apuci mondta is h ez hazamegy es felakasztja magat!:(( erre a vegen adom a 80b ot a kajankert es kiderul hogy nem annyihanem 10zel tobb!!!de mondom ez van kiirva!:D (80Ft rol beszelunk) erre a fasz megfog egy konyhakest es nekem tamad!!!

Erre persze bedurrant az en agyam is es ismetelgettem amit o mond thaiul, meg kijott belolem az allando lehuzasuk: i said: You always want my fuckin money moneymoneymoneymoneymoneymoneymoneymoneymoneymoneymoneymoneymoney…etc!!!!! Erre felallt meg nehany thai es elkuldtek minket a szerencsetlent meg visszaallitoitak a helyere hogy fôzzön mèg 60 000 Pad thait! Valahol sajnalom is…

A konkluzio egyebkent az, hogy igen valoban vidam es mosolygos hely!addig amig az van amit ôk akarnak!de közben MOSOLYÀLARC MÖGÈ BÙJT ELFOJTOTT AGRESSZIO jellemzi az ittenieket. Na mind1… Az utolso kepen pedig a lakotarsunk az eddigi legdragabb szobàban!!!Petkòòny!

vargaviktor8

Hozzászólások