Még a berkinél is jobban kereshet Ördög Nóra?

A műsorvezető számára igazi főnyeremény a váltás

2014/07/14
nora_pal
Ördög Nóra és Nánási Pál

Sztárfizetés, babaszoba, csökkentett munkaidő – mindezt biztosítja Ördög Nóra számára a TV2 ősztől. 

Mint arról már mi is beszámoltunk Ördög Nóra 13 év után búcsúzott az RTL Klubtól, hogy kisfia születése után a TV2-nél folytathassa tévés karrierjét. A csatornánál már nagyon várják a gyönyörű tehetséget, és nem véletlen, hogy igazi sztárként kezelik majd. Épp ezért igyekeznek minden kívánságát teljesíteni.

Mivel őszre várják második gyereküket Nánási Pállal, ezért Nóri kérte a TV2-t, hogy késő ősz előtt ne és akkor is kevesebb munkaórát dolgozhasson, hiszen most már kétgyermekes anyaként kell helytállnia. Ehhez a csatorna minden segítséget megad, hiszen igény esetén akár babaszobát is biztosít, hogy minél több időt tölthessen kisfiával.  Bár kislánya születésekor azt mondta, hogy több időt szeretne otthon tölteni gyerekeivel, a hirtelen jött lehetőséget azért nem szalaszthatja el.

Amikor Nóra a képernyőre kerül, a baba már olyan korban lesz, hogy tudja nélkülözni az édesanyját azokra az órákra, amíg dolgozik. Nóra műsorvezetőként és édesanyaként is helyt fog állni, előbbiben a TV2 professzionális csapata, utóbbiban a családja, a férje lesz segítségére. Természetesen a csatorna mindenben támogatja őt, ha igényli, akár azzal is, hogy babaszobát biztosít számára – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Úgy tűnik Nóra számára igazi főnyeremény a váltás, hiszen amellett, hogy leendő munkaadója teljesíti minden kívánságát, több pénzt is vihet haza – a hírek szerint több mint kétmilliót keres majd. (Blikk információi alapján rcnews.hu)

Hozzászólások