Még idén megjelenik a legújabb Harry Potter könyv!

Harry Potter és az elátkozott gyermek

2016/02/11

Bár korábban J.K Rowling azt nyilatkozta, hogy nem lesz több rész, idén júliusban mégis megjelenik a Harry Potter sorozat legújabb része, a Harry Potter és az elátkozott gyermek!

A korábbi történet eredetileg csak a színházakban folytatódott volna, ám engedve a rajongói nyomásnak, a Rowling-csapat kiadja a színdarab könyv változatát is, rögtön két kötetben. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy magyarul mikor vehetjük kézbe a könyveket, de a korábbi gyakorlatot figyelembe véve, valószínűleg a karácsonyfa alá már bekerülhet.

A történet 19 évvel a Halál Ereklyéi után játszódik. Harry ekkor már három-gyermekes apuka és a Mágiaügyi Minisztériumban temeti maga alá éppen aurori munkája.

Többet sajnos nem tudni a történetről, de már ez is éppen elég ahhoz, hogy az idén július 30-án bemutatandó darabra, már 2017 év végéig eladják az összes jegyet a londoni Palace színházban.

Szerencsére Rowling-ék gondoltak azokra a rajongókra is akik nem láthatják az előadást, így a történet már rögtön a premier másnapján (azaz július 31-én) elérhető lesz a Little, Brown Book Group gondozásában nyomtatásban és e-book formátumban is!

forrás: Pottermore / BBC News

Hozzászólások