Meg kell menteni Gesztesi életét

Csak a kényszerpihenő segíthet

2015/10/21

Végleg összeomlott Gesztesi Károly élete: a színész már a munkáját sem tudja folytatni, helyette fél év pihenőre kényszeríti magát.

Gesztesi Károly évek óta küzd különböző betegségekkel, és ezen bizony az sem segít, hogy a rossz nyelvek szerint komoly alkoholproblémái vannak. Bár a színész azt állítja, hogy bármikor képes lenne letenni az italt, amiből egyébként csak mértékkel fogyaszt, többször látták már részegen, sőt állítólag a Jóban Rosszbanból is azért kellett távoznia, mert kollégái szerint olykor ittasan jelent meg a forgatásokon – ha egyáltalán megjelent.

A színész minden vádat tagadott, ám most mégis úgy döntött, hogy kényszerpihenőre vonul, amivel az egész életét meg akarja változtatni. A rajongók számára rossz hír, hogy nem is tervezi már a visszatérést a szakmába.

Gesztesi
Gesztesi képtelen letenni az italt?

Nem vagyok igazán jól. Azt hiszem, az elmúlt évek eseményei mély nyomot hagytak a testemben és a lelkemben. Elfáradtam. Besokalltam. Túlcsordult az élete. Most azt érzem, nincs tovább. Elmegyek hat hónap szabadságra a világ elől. Ez afféle lelki rehabilitáció. Befelé fordulok, csak magamra figyelek és meggyógyulok. A gyerekeim miatt össze kell szednem magam. Addig semmilyen munkát nem vállalok, csak gyógyítom magam. Lehet, hogy ha visszajövök, már másmilyen ember leszek. Nem tudom. Abban sem vagyok biztos, hogy valaha színpadra állok-e még. Most azt érzem, hogy az is elég volt. Lehet, hogy rendezni fogok, vagy valami egészen más dolgot csinálok. Egy biztos: valami most véget ért, lezárult az életemnek egy szakasza, és azon vagyok, hogy épüljön valami teljesen új. Végeztem a régi Gesztesivel”– vallotta be a Storynak a színész.

Gesztesi azt mondta, nem elvonóra és nem kórházba megy, de hogy hova bújik a világ elől, azt nem tudni.

Gesztesi Károly nincs jó bőrben, amit bizonyít az, hogy a Karinthy Színház új darabjában jó darabig biztos nem játszik, helyét fia, Máté veszi át, aki viszont nem szeretne beszélni édesapjáról. Kollégái szeretik a színészt, de biztos, hogy ez nem mehet így tovább. Olvass tovább!

gesztesikaroly

Hozzászólások