Még mindig Disneyland a csúcs

Ha a gyerekkel nehézkes a nyaralás, ez jó megoldás lehet

2016/07/25

Gyerekként (és sokszor felnőttként is) Disneyland álmaink netovábbja. Egy étterem pedig olyan ötlettel állt elő, amiért a csemeték még jobban kérlelni fogják szüleiket egy kiruccanásra.

A hong kongi Disneylandben a varázslat nem csak a kastélyokig és az élethű figurákig tart, hanem egészen a vacsoránk elfogyasztásáig. Rögtön a park mellett található a Crystal Lotus, a Hong Kong Disneyland Hotel étterme. A hely attól igazán különleges, hogy olyan menüket kínál, melyben az ételfalatkák Disney karakter formájúra vannak elkészítve. 

Egy probléma van a miniatűr Mike Wazowskikkal és Mickey egerekkel: csak annak lehet része ebben az élményben, aki a szálloda vendége. Ebben az étteremben minden megtalálható: Olaf (a mókás hóember a Jégvarázsból) alakú zsemle és bab, hússal töltött Toy Story figurák és mosolygós Baymax a Hős6os-ból. Természetesen a klasszikus Mickey és Minnie egerek is felfedezhetőek az étlapon, például palacsinta formájában.

Be kell látni, az étterem nagyot alkotott. Marketingfogásnak is tökéletes, profitot termelnek és még örömöt is szereznek. A szülők nyugodtan fogyaszthatják el vacsorájukat, míg a virgonc gyerekek elszórakoznak a formára elkészített ételekkel és szívesebben is tömik meg vele a pocakjukat. Mi is kipróbálnánk, bár lehet túl cukinak tartanánk Olafot ahhoz, hogy megegyük.

Hozzászólások