Még mindig gyászol Bajor Imre családja

Volt felesége sem tudja feldolgozni a halálát

2015/03/13

Fél évvel Bajor Imre halála után sem enyhült a gyászoló család fájdalma: volt felesége és két gyermekének édesanyja, Hámori Eszter még mindig nem tudta feldolgozni a színész halálát.

Bajor Imre és Hámori Eszter 17 évvel ezelőtt szakították meg a kapcsolatukat, de a két színész jóban maradt egymással- már csak azért is, mert két közös gyermekük is született. Volt felesége bevallotta: bár Bajor nem volt mintaapa, de a gyermekeit nagyon szerette, akik még mindig sokat beszélnek a veszteségükről.

“Gyakran igénybe veszik a ‘mama hotel’ szolgáltatást, hogy megnyugodjanak. Marci a szűkszavúbb, de hatalmas szíve és lelke van, szerintem ő szenved a leginkább, de persze Imre halála mindnyájunkat mélységesen lesújtott. Fiatalon, rengeteg szenvedést és fájdalmat átéve ment el, és ezt nehéz feldolgozni. Tehetetlen dühöt érzek, pedig 17 éve külön éltünk, mert elfáradt a kapcsolatunk. De mindig jóban maradtunk egymással, anyagilag és emberileg is támogatta a gyermekeit. Igaz, a szó klasszikus értelmében nem volt mintaapa, a gyereknevelés lényegében teljes mértékben rám maradt, de az vitathatatlan, hogy imádta Lilit és Marcit” – mesélte szomorúan Hámori Eszter a Best Magazinnak.

bajor hamori
Bajor Imre és Hámori Eszter – itt még együtt (Fotó: Facebook/Best)

Eszter maga is tudja, hogy a gyász nagyon nehéz dolog, ezért hagyja, hogy a gyerekei úgy dolgozzák fel apjuk halálát, ahogy nekik jó.

“Hagyom őket a maguk módján gyászolni, ebbe nem lehet beleszólni. Hatalmas segítség számomra, hogy a párom, István mellettem van, nélküle nem tudom, hogy éltem volna túl ezt az időszakot.Nem engedhetem meg magamnak, hogy összeomoljak” – tette hozzá a színésznő.

Hozzászólások