Még nem láttad? Íme Katy Perry Super Bowl produkciója!

Bombaformában csábított a színpadon a sztár

2015/02/03

A Super bowl a mérkőzés mellett minden évben előrukkol egy világsztárral. Idén Katy Perry volt a szerencsés, aki szuperprodukciójával elkápráztathatta a közönséget.

Perry természetesen bombajó formával és szupermenő ruhákkal készült a fellépésre, hiszen olyan nagy fellépőket kellett követnie, mint Paul McCartney, Sting, Diana Ross, Michael jackson, Prince, a U2, Jennifer Lopez vagy éppen Bruno Mars.

Mi is a Super Bowl?

akpstars

A Super Bowl a fő amerikaifutball-bajnokság, az NFL döntője. Az NFL két konferenciája, az AFC és az NFC győztese játssza egymással. Az USA-ban kisebb fajta nemzeti ünnepnek számít az esemény, milliók nézik a televízióban. Az amerikai futball egyre nagyobb nemzetközi népszerűsége okán a világ többi táján is egyre több nézője van, bár Európában az időeltolódás miatt hajnalra csúszik a mérkőzés közvetítése, mivel az Egyesült Államokban a reklámok szempontjából oly fontos vasárnap esti főműsoridőben kezdik a mérkőzést. Az első Super Bowlt 1967-ben rendezték a két rivális amerikai futball liga (AFL, NFL) győztesei között, ekkor még AFL-NFL World Championship Game néven. Az AFL, és az NFL 1970-es egyesülése óta nevezik a mérkőzést hivatalosan is Super Bowlnak.

 

Hozzászólások