Még több rock ‘n’ roll: Világbajnoki dobogón a Dorko szponzoráltjai

Tarolt a Dorko a világbajnokságon

2018/09/19

A The Szupergirls akrobatikus rock ‘n’ roll táncformációval is tarolt a Dorko a svájci Schaffhausenben rendezett, női, nagyformációs világbajnokságon.

Még egy hét sem telt el azóta, hogy a Magyar Tenisz Szövetség és a Dorko bejelentette, a teniszválogatottak mostantól hazai márkában játszanak a mérkőzéseken, máris egy újabb sikeres sportszponzorációt könyvelhetett el magának a magyar márka.

A Dorko által támogatott újbudai Rock and Magic Sportegyesület The Szupergirls csapata a világbajnoki dobogó legmagasabb fokára állhatott szeptember 15-én, szombaton a Schaffhausenben rendezett, akrobatikus rock ‘n’ roll világbajnokságon.

A többszörös világrekorder csapat minden idők legeredményesebb magyar táncsportformációjaként az összes nagy, rangos világversenyen duplázott már, hiszen idén tavasszal a második Európa-bajnoki címüket is megszerezték, korábban pedig a junior világbajnoki címet is kétszer elhódították már.

„Elképesztő eredmény ez a lányoktól és hihetetlen boldogság a Dorko csapat számára. Rengeteget dolgozunk azon, hogy minőségi termékeket és kellő támogatást nyújtsunk hazánk kimagasló tehetségű sportolóinak, de az, amikor magyar márkaként világklasszis magyar sportolók mellett állhatunk a dobogó legfelső fokán minden erőfeszítést megér.” – nyilatkozta Gém Péter, a Dorko alapítója és ügyvezető igazgatója.

A márka másfél évvel ezelőtt indította TEAM HUN névre hallgató programját, azzal a céllal, hogy népszerű, hazai brandként még inkább ráirányítsák a figyelmet a magyar sportolókra. A projekt pedig már az elmúlt hét eredményeit figyelembe véve is igencsak sikeresnek bizonyul.

Hozzászólások