Megalázták a börtönben Lagzi Lajcsiékat?

A mulatóskirály felesége kitálal

2015/10/14

Lagzi Lajcsi felesége teljesen kiakadt az igazságszolgáltatásra, akik szerinte megalázó módon viselkedtek vele és a mulatóskirállyal.

Embertelen bánásmód – erről számolt be Lagzi Lajcsi felesége, aki nem érti, miért kellett őket elhurcolni a házukból a gyerekeik szeme láttára. Boglárka szerint az egész letartóztatás olyan volt, mint az amerikai filmekben, pedig ő és férje is ártatlan.

„Elvittek minket a székesfehérvári fogdába, ahol, ahogy az amerikai filmekben szoktuk látni, fotókat készítettek, ujjlenyomatot adtunk és felvettek bennünket a nyilvántartottak listájára. Ezután elvették a személyes tárgyainkat és bezártak minket egy zárkába. Innentől kezdve három nap fogda következett” – mondta a Tényeknek Boglárka.

Lajcsi felesége egyszerűen nem érti, miért viselkednek úgy velük, mintha bűnözők lennének, és miért kellett átélniük ezt a megalázó procedúrát, ami elfogásuk reggelén történt.

„Nem tudom, hogy egy nem szabályos áram-, víz- vagy gáz-bekötésért lehet-e emberekkel így viselkedni, rájuk törni a hajnalok hajnalán, ilyen megalázó és igazságtalan módon bánni velük, és így elszállítani őket az otthonukból. A három gyerek végignézte… Öt hónapja a kutya sem keresett meg bennünket, hogy májusban szabálytalanságot találtak, és jelenjünk meg ekkor és ekkor a bíróságon. Sem én, sem a férjem nem vagyunk sumák emberek, vállaltuk volna a felelősséget. Mindketten pontosan megjelentünk volna, mert mindenért megdolgoztunk, amink van” – mondta Boglárka.

Hozzászólások