Megbízhatunk a gyógyszerekben?

Te bízol a gyógyszerekben?

2019/02/27

Ez egy egyre inkább vitatott kérdés és amíg nyitott marad, addig nő az olyan emberek száma, aki gyógyszer ellenesnek vallja magát. De vajon megbízhatunk a gyógyszerekben?

Ennek hátterében nagyrészt az emberek gyógyszerekben való csalódottsága áll. Nem használt, borzalmasak a mellékhatásai, kiváltott egy újabb betegséget, ami szintén gyógyszeres kezelést igényel – és sorolhatnánk az általános panaszokat.

Eközben a TV főműsoridőben ontja ránk a gyógyszer reklámokat, míg a közösségi oldalakon mindenki fizetett tartalmakat tesz közzé a legkülönfélébb alternatív gyógymódokról. Az átlagos emberek pedig az egészségünkbe két kézzel kapaszkodva lebegnek a reklám maszlagon, abban reménykedve, hogy nem borítja el őket egy betegség hulláma sem.

gyogyszer

A megoldás abban rejlik, hogy mind orvosként, mind pedig betegként alaposan utána nézzünk egy gyógyszernek, de leginkább a forgalmazó cégnek, mielőtt megbíznánk a készítményben.

A hazai gyógyszerforgalmazók közt egy ilyen megbízható és meghatározó alak a Mediner. A közel 20 éves múltra tekintő cég egyre szélesebb körben vívja ki a fogyasztók bizalmát, kiváló minőségű és biztonságos gyógyszerekkel, melyek nem csak hatékonyak, de segítenek a lehető legmagasabb életminőség elérésében is a betegek számára.

A Mediner emellett folyamatosan bővíti portfólióját, újabb és újabb terápiás területeket keresve, ahol minőségi gyógyszerekkel segítheti a betegek gyógyulását. Az állandó termékfejlesztés és szolgáltatás bővítés lehetővé teszi a vállalat számára, hogy felvegye a tempót a piac nagyobb szereplőivel és szélesebb körben elégítse ki a fogyasztók igényeit.

A vállalat egyik legnagyobb előnye, hogy orvosokból áll tulajdonosi köre, akik külön-külön is több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a gyógyszeripar területén. Így kaphatunk gyógyszereket szakmai kézből, egy olyan csapat ajánlásával, akik elsősorban a betegek gyógyulását tartják szem előtt.

Minden olvasónkat arra buzdítjuk, hogy gondoskodjon egészségéről bölcsen, megbízható gyógyszerforgalmazót és terméket választva.

Hozzászólások