Megcsalja Istenes Bencét Csobot Adél

Az énekesnő külön utakon jár

2015/07/01

Csobot Adél úgy döntött, külön utakon folytatja. A mindig mosolygós, kicsit bohókás énekesnő nem először válik el párjától, akivel egy időben közösen vezettek műsort a kereskedelmi csatorna tehetségkutató produkciójában.

Az X-faktorban feltűnt Csobot Adél az őt is felfedező műsorban kapott szerepet, ami bár távol állt tőle, egész jól helyt állt benne. Sokat segített neki szerelme, Istenes Bence, aki érezhetően együtt izgult akkor még korábbi párjával, hogy sikere legyen az új feladatkörben. Egyből szárnyra kaptak a pletykák, hogy a két fiatal vajon újra összejön-e, hiszen szakításuk nemcsak őket, de környezetüket is megviselte. Mindenki úgy gondolta róluk, hogy tökéletes páros.

Csobot_Adel_Istenes_Bence_Toth_Gabi_AfterX

Szerencsére a bizakodóknak nem kellett sokat várniuk, Csobot Adél és Bence újra egymásba szerettek, de jóval visszafogottabb életet kezdtek élni, mint előtte. Eközben szakmailag is meneteltek előre, mindketten saját karrierjüket kezdték egyengetni. Bence egy új reality műsorvezetői pozícióját kapta meg, amiben rengeteg nővel kell együtt dolgoznia, ami minden bizonnyal nem kis kihívás a nőcsábász hírében álló műsorvezetőnek. Talán ez is lehet az egyik oka, hogy Adél úgy döntött, máshol próbál szerencsét.

A mosolygós énekesnő ugyanis újra visszatér a képernyőre, nem is akármilyen szerepben, és nem is akárhol! Adél a konkurenciához igazolt, méghozzá a LifeNetwork TV háziasszonya lesz, ahol nem kisebb lehetőséget kapott, minthogy saját műsora lesz! Ezzel végérvényesen külön utakra lépett, Adél már maga is megállja helyét a műsorvezetői feladatkörben.

Csobot Adel_sminkecsettel

Adél világa címmel mától lesz látható a videóblog, amivel egyértelműen átveszi Takács Nóra helyét a csatornánál. A korábbi közkedvelt műsorvezető már jó ideje nem látható a képernyőn, saját rovata is eltűnt, műsorában Sarka Kata vette át a stafétát, amiről már mi is beszámoltunk. Most pedig érkezik ez a fiatal, lendületes, kicsit talán szeleburdi lány, aki saját ötleteivel, tippjeivel és tapasztalataival segíti majd a nézőket.

„Szeretek csaj lenni, és ezzel a kérdéssel foglalkozni. Szeretem a nőiesség jegyében élni a mindennapjaimat és még jobb, ha eközben másoknak is tudok segíteni. Nagyon boldog és izgatott lettem a lehetőségtől, de tudom, hogy ez a feladat nagy felelősséggel jár és be kell vallanom, sokkal komplexebb, mint azt eleinte gondoltam. Igyekszem hasznos praktikákat, ötleteket adni, de bízom benne, hogy mosolyt is tudok csalni az emberek arcára” – árulta el Adél.

Istenes Bence az elmúlt években elért mindent, amit egy műsorvezető itthon kívánhat, a legtöbbet mégis a magánélete miatt foglalkoztak vele. Csupa gyönyörű és ismert hölgy volt a barátnője, ami állandó pletykákra adott okot. Csobot Adélla való kapcsolatát is ízekre szedte a sajtó, ám most kitálalt a szerelméről. Olvass tovább!

csobot-adel-es-istenes-bence(650x433)

Hozzászólások