Megdöbbentő dolgot osztott meg Kasza Tibi

Ezt neked is látnod kell!

2015/05/29

Kasza Tibi  a minap rajongóival is megosztotta egy rövid videós üzenetben, hogy mi történt vele az utakon. Az énekest annyira meglepte egy járókelő, hogy azonnal posztolta közösségi oldalán.

Kevesen gondolnánk, hogy tudnak még újat mutatni az emberek egy látszólag megszokott helyzetben, azonban mindig akadnak leleményesek, akik képesek valamivel előrukkolni. Tegnap éppen Kasza Tibi, a TV2 showmanje döbbent meg jócskán, amikor váratlan helyzetbe keveredett Budapest útjain.

 

Elmesélek egy mai sztorit besírtok :))

Posted by Tibor Kasza on 2015. május 28.

 

Az énekest nem kell félteni, ha poénról van szó, mindig nyitott a bolondozásra és szeret maga körül jókedvű embereket látni. “Szerintem ez egy jó fej dolog. Akár a szélvédőmosás, akár egy kedves gesztus sokkal jobb kedvre deríti az adakozót. Vagy például nem egyszer láttam artista, illetve bohóc bemutatót egy kereszteződésben, aztán az illető fogta magát és körbekalapozott. Most is, ezek a srácok, akik húsz forintért tapsoltak, szerintem leleményesek. Azt láttam magam körül, hogy az emberek mosolyognak a dugóban ülve, és szívesen adtak is a fiúknak egy kis aprót. Én ezzel a megoldással még nem találkoztam, viszont egy tök szellemes dolognak gondolom” – mesélt autós élményéről Kasza Tibi. Hozzátette, hogy minden, ami egy kis mosolyt és jó hangulatot hoz a mindennapokba, az számára fontos és becsülendő.

A Kasza! show házigazdája kérdésünkre elárulta, az üzletet végül nyélbe ütötték, így mindkét fél jól járt az akció során. “Nekem nagyon fontos a humor és a jókedv, és ha valaki arra kényszerül, hogy ilyen módon jusson pénzhez, az inkább legyen ötletes és udvarias. Az egyetlen dolog, amivel nem értek egyet az, ha valaki tolakodó és erőszakos.”

A showman kimondottan odafigyel rá, hogy ott segítsen, ahol tud. A mások támogatása fontos számára, és elárulta, hogy ha valaki ilyen módon próbálkozik nála, akkor biztosan nyitott ajtókat dönget, de komoly ügyek mellett is rendszeresen kiáll.

kasza tibi

“Alapvetően nagyon sokat szoktam adakozni, különböző eszközökkel segítek, ahol csak tudok. Akár pénzzel, akár koncerttel, akár azzal, hogy egy jó ügy mellé állok és igyekszem a saját fórumaimon nyilvánosságot adni az eseménynek. Próbálok figyelni az embertársaimra, de természetesen én is igyekszem kizárni a szélhámosokat” – árulta el kérdésünkre az énekes, hogy milyen fórumokon tud és szokott segítséget nyújtani. “Azt nagyon nem kultiválom, amíg az ember csak addig ül a tolószékben, amíg kéreget a piros lámpánál, aztán felpattan és tovább áll. Ezekkel a dolgokkal illetlenség viccelni, ráadásul visszaélés az emberek jóindulatával, ami viszont borzasztóan feldühít” – tette hozzá Kasza Tibi.

Az énekes műsora hamarosan a végéhez érkezik, természetesen csak a nyári leállás idejéig, de rajongóinak így sem kell aggódniuk! Előadóként sok helyen fel fog tűnni a nyár folyamán, országszerte lesznek koncertjei, ősztől pedig várjuk vissza a képernyőkre!

 

Hozzászólások