Megdöbbentő! Erőszak áldozata lett a modell

Ez nem smink, ez valóság

2015/09/01

A modell megdöbbentő fotókat közölt magáról. Miután barátja megverte és súlyos sérüléseket szenvedett, előbb felemelte a hangját a nők elleni erőszak ellen, majd megtette a feljelentést. A képek most bejárják a világsajtót.

Hihetetlen fotósorozatot készíttetett magáról egy ismert ausztrál modell. Egyik pillanatról a másikra vált a nők elleni erőszak egyik emblematikus képviselőjévé, miután felhívta fotós barátját, hogy dobjanak össze egy ilyen képanyagot. A fotós természetesen igent mondott a felkérésre, de nem számított arra, hogy azonnal kell cselekedni. A képek készítője, Tiffany Theolke így mesélt a napról: “Brooke felhívott, hogy csináljuk egy ilyen képanyagot. Mondtam neki, hogy rendben, de kell néhány nap, hogy leszervezzem a sminkest és a helyszínt. Azt mondta, nincs rá szükség. Igazi sérülések lesznek.” A döbbent fotográfus végül elkészítette a képanyagot, ami most körbe járja a világhálót.

bántalmazás2

“Brooke, néhány nappal az eset után úgy döntött, hogy kiáll a nyilvánosság elé, és elmeséli történetét. Bátorságot és hitet ad a hozzá hasonlóknak. A nők hangja lett, és arra buzdít mindenkit, hogy ne hagyják magukat, ha bántalmazás áldozatai lesznek” – meséli barátnője.

A 27 éves, kétgyermekes modell alig pár hónapja volt együtt barátjával, akivel egyébként nyolc éves barátságot ápoltak előtte. Elmondása szerint éppen úton voltak valahova, amikor a párja bepipult, többször megütötte és fojtogatni kezdte. Néhány mérfölddel később, egy benzinkútnál tudott csak kiszabadulni az autóból, ahol papírtörlővel igyekezett elállítani a vérzést. A férfit azóta elfogták és letartóztatták.

bántalmazás

bántalmazás3

Nők ezrei szenvednek el naponta családon belüli erőszakot, azonban még mindig csak nagyon kevesen mernek kiállni magukért és feljelentést tenni. A megfélemlítés és a rettegés sokszor erősebb bennük. Ezért van szükség az olyan nőkre, akik felvállalják a velük történteket, és felhívják a figyelmet a helyzet súlyosságára. Brooke esete is azt mutatja, hogy teljesen mindegy, kiről van szó, melyik országban, egy-egy ilyen súlyos bántalmazás bárkivel előfordulhat, figyeljünk egymásra!

Sarka Kata, Tóth Gabi és Mádai Vivien felszólalt – ez az oka azoknak a sérüléseknek, amiket arcukon láthatunk az alábbi fotókon. Hihetetlen képek láttak napvilágot a hazai hírességekről! Nézd meg a fotókat!

sarkakata_tothgabi

Hozzászólások