Megdöbbentő helyek, ahol párok szexeltek

Van, aki igazán extrémen szereti

2018/04/05

Vannak olyan bevállalós párok, akik nem csak az ágyban hancúroznak, sőt még csak nem is a házban, hanem ennél sokkal elképesztőbb helyeken!

Meghökkentő tanulmánnyal rukkolt elő az egyik amerikai szexjátékokat forgalmazó cég, akinek a kutatócsoportja több, mint 2000 párt kérdezett ki a szexuális szokásaikat illetően. Az EdenFantasy friss kutatásból kiderült ugyanis, hogy a megkérdezettek 69%-a rendszeresen hancúrozik nyilvános vagy tiltott helyen, a hálószoba zárt falai helyett. A válaszadók 23%-a azt is elárulta, hogy néhányszor rajtakapták már őket szex közben. Arra kérdésre, hogy miért jobb extrémebb helyeken szeretkezni, mint otthon, a legtöbben azt válaszolták, hogy így sokkal élvezetesebb és intenzívebb gyönyört élnek át. Nem csoda, hiszen a helyszínek listája tényleg döbbenetes, íme az első 10 leggyakoribb!

Telefonfülkében
Bár az okostelefonok világában sok funkciójuk már nincs, de úgy tűnik egy kis hancúrozásra tökéletes lehet egy telefonfülke. Legalábbis Amerikában rengetegen használják erre a célra!

Autós gyorsétterem
Ugye te se tudod elképzelni, hogyan kivitelezhető a dolog? Pedig a gyorséttermek kocsibeállója nyerte el az előkelő második helyezést!

Egy eldugott kisbolt mögött
Ha maga a tény nem lenne elég meghökkentő, akkor képzeld el, hogy a kutatásban résztvevők azt is hozzáfűzték, hogy mindezt fényes nappal szokták lezavarni!

A főnök irodájában
Bármilyen meglepő, de sok amerikai úgy szeret visszavágni a főnökének, hogy rosszalkodik egyet az irodájában, sőt legtöbbször az íróasztalán!

A Burger King mosdójában
…hagyunk pár percet, hogy fel tudd dolgozni…

A fogorvosnál
Arra pontosan nem érkezett válasz, hogy a fogorvossal vagy az asszisztenssel vagy kint a várótérben?

 Autópályán
Pedig ez nem csak megvalósíthatatlanul hangzik, de nagyon veszélyes is!

 Az Empire State épületében
De vajon hol? A liftben?

Indián rezervátumban
Bizony, a természet lágy ölén…

Vonatsíneken
Nem hibáztatunk érte, ha a padlón keresgeted az álladat!

forrás

Hozzászólások