Megdöbbentő! – Így áll a gyermekvállaláshoz Gergor Bernadett

Tökéletes boldogságban él férjével

2015/05/21

Azt hittük, Gregor Bernadett boldogságát már csak egy kisbaba koronázhatná meg, ám meglepő vallomást tett a színésznő: szerinte egy gyerek már csak rontana a kapcsolatukon.

A gyönyörű színésznő tavaly nyáron ment hozzá élete párjához, és néhány hónapja már felrebbentek a hírek, hogy a közös gyermek is úton van. Gregor Bernadett akkor azt mondta, minden vágya, hogy ismét anyuka lehessen, ám ez egyelőre vaklárma.

Úgy tűnik, most meggondolta magát a család bővítése szempontjából, mert úgy véli, egy kisbaba kiölné a romantikát a kapcsolatukból.

„Mindkettőnknek vannak gyermekei, és én egyre inkább úgy érzem, hogy nem szeretnék mindent elölről kezdeni. Huszonhárom éves korom óta anya vagyok. Igaz, ez a legcsodálatosabb dolog a világon, de napi huszonnégy órás szolgálat. Az életem végre nem csak arról szól, hogy gyermekeim vannak, akiket ki kell szolgálnom, hanem arról is, hogy szerelmes vagyok. Szeretném ezt a gyönyörű kapcsolatot minél teljesebben megélni… Egy gyerek érkezése, különösen egy friss szerelemben, mindent megváltoztat. Kimondom: egy baba születése bizonyos időre minden intimitást és romantikát kiölhet az életünkből. Márpedig most nagyon jó és romantikus a kapcsolatunk Attilával. Bár soha ne mondd, hogy soha, most mégis úgy érzem, nem szeretnék kisbabát – vallotta be Gregor Bernadett a Storynak.

Gregor főkép
Gregor Bernadett nagyon boldog a férjével

Ahhoz, hogy a színésznő és szintén színész kedvese nem tervezi a trónörököst, az is hozzá járulhat, hogy a színházi szakma sokszor bizonytalan anyagi háttérrel kecsegtet.

A színházi szakma roppant bizonytalan, azt szoktuk mondani, hogy tartós tejet nem vásárolhatunk az öltözőbe. Ilyen ez a pálya: jön egy új helyzet, egy új igazgató, és máris menni kell. Én pedig nehezen viselem a kiszolgáltatottságot és a bizonytalanságot. Próbálok arra gondolni, hogy amíg fiatal vagyok, és itt van mellettem a szerelmem, a támaszom, addig nem lehet baj” – tette hozzá a színésznő.

Hozzászólások