Megdöbbentő információ Joan Rivers haláláról

Kiderült mit tett az orvos az eszméletlen színésznővel

2014/09/17

Szeptember 4-én hunyt el a népszerű komika. Joan Rivers, az Amerikai Egyesült Államok egyik legnépszerűbb televíziós személyisége 81 éves korában hunyt el. Korábban felmerült, hogy esetleg az altatásba halt bele, de ma fény derült egy titokra.

Joan Rivers az első női humoristák egyike volt, akit megismerhetett az egész világ, tavaly pedig saját webes sorozatot indított. Rutinműtétre ment nemrégiben, ugyanis hangszálproblémái voltak, de sajnos nem alakult jól a bevatakozás.

joan_rivers

Botrányos dolgot tett Joan Rivers magánorvosa az operáció közben. A színésznő altatásban volt, amikor a rutinműtétet végző szakember úgy döntött, ez az az alkalom, amikor közös fotókat készít a hírességgel.

A korház egyik dolgozója adta hírül felháborodását a CNN riporterének. Úgy tűnik, ez a szelfizgetés is közrejátszott a sajnálatos eseményben, ugyanis pár pillanattal a kép elkészülte után kapott szívinfarktust a színésznő, majd napokra kómába került. Az orvos neve egyelőre ismeretlen és azt sem lehet tudni, hogy a rendőrség indított-e már nyomozást az üggyel kapcsolatban.

Hozzászólások