Megdöbbentő tények a királynő és Diana kapcsolatáról

Mindent más megvilágításba helyez

2015/08/27

Ezidáig mindenki azt hitte, hogy Diana és Erzsébet királynő ádáz ellenségei voltak egymásnak. Most azonban épp az ellenkezőjére derült fény.

Közel húsz éve hunyt el a szívek hercegnője, és mindmáig a közvélemény nem tartotta kizártnak, hogy Erzsébet királynőnek komoly rész volt Diana halálában. Hiszen folyamatosan arról szóltak a hírek, hogy ki nem állhatták egymást, főleg miután Károly és a hercegné elvált egymástól. A királynő akkortól szóba sem állt Dianával.

Nemrégiben azonban megjelent A királynő beszéde című könyv, és az abban leírtak teljesen más megvilágításba helyezik kettőjük kapcsolatát. Korábban mindenki úgy tudta, hogy a királyi ház egyetlen tagja sem nézte jó szemmel Diana és Károly házasságát, hiszen a hercegné polgári származású, és rangon alulinak tartották. Ám most kiderült: a királynő gyermekkora óta ismerte Dianát, családtagként szerette, hiszen édesapja, Spencer grófja a királynő szolgálatában állt.

Éppen ezért nagyon örült a fia és Diana házasságának, és mindvégig lányaként szerette a menyét. Halála annyira megviselte, hogy napokig nem állt a nyilvánosság elé

Olvass még Dianáról!

 

Hozzászólások