Megérezte a halálát Bodnár Attila

Továbbra is rejtély a tragédia oka

2015/10/29

A boncolás után sem sikerült megállapítani, hogy miben hunyt el 39 évesen ifjabb Bodnár Attila, az ismert zenész fia. Az utolsó napokban azonban felkereste édesanyját Berettyóújfalun, hogy elbúcsúzzon tőle.

“Hétfő délután öt órakor tudtam meg, hogy elment Attila. Ezt a mécsest akkor tettem ki, amikor meghalt. Azóta mindennap gyertyát gyújtok – mondta a Blikknek könnyezve a napokban elhunyt Bodnár Attila édesanyja. – Bárki bármit is mond, nagyon jó volt a kapcsolatunk. A múlt héten, 23-án volt a születésnapja. Eljött hozzám, és elbúcsúzott tőlem!”

A rendőrség továbbra is nyomoz hirtelen halál ügyében, de annyit már közöltek, hogy az idegenkezűség kizárható. Ugyanakkor furcsa, hogy a hírek szerint már a boncolás is megtörtént, amely semmilyen olyan szervi elváltozást nem mutatott ki, amely a fiatal zenész halálát okozhatta volna.

nagitar
Ifjabb Bodnár Attila élete volt a zene

Ifjabb Bodnár Attila halála tragikus sorsának betetőzése volt, aminek fontos része, hogy Ausztriában élő édesapjával, a 62 éves Bodnár Attilával gyakorlatilag semmilyen kapcsolata nem volt, és a Modern Hungária egykori énekesét eddig nem is sikerült utolérni. Azzal sem nagyon foglalkozott, hogy fia az utcán tengődik, bár egy időben próbált segíteni, nem sikerült hatni fiára.

“Hatalmas egyéniség volt, mindig a vezé­rek közé tartozott, és szinte mindnyájan felnéztünk rá. Nem ezt a sorsot érdemelte, mert roppant értelmes és tehetséges srác volt. Egy időben megtért, és az Úr szolgája lett. A dolgok akkor fordultak rosszra, amikor a fővárosba költözött és újra a pohárhoz nyúlt” – mondta ifjabb Bodnár Attila utolsó éveiről egy barátja a Borsnak.

Egy titokzatos, ám jól látható fejsérülése is volt, amit nem vett komolyan. “Kell egy kis karcolás, az igazi harcosoknak vannak sebeik” – mondja az utolsó róla készült felvételeken. A Ripost információi szerint ifjabb Bodnár Attilát Berettyóújfalun temetik el.

Hozzászólások