Megérkezett az AUDI elektromos modellje

Az Audi új modellje egyaránt sportos és mindennapi használatra is kiváló

2019/04/12

Az AUDI első tisztán elektromos hajtásrendszerű SUV-modellje nem csupán sportos, hanem a mindennapokban is kiválóan használható.

Két elektromos motorja erőteljes hajtást biztosít az Audi e-tron számára, dinamikusan gyorsítva az elektromos SUV-modellt álló helyzetből 100 kilométer/órás tempóra. Menetteljesítményei már induláskor a sportautókat idézik. Az optimális vonóerőátadási képességekről és magasfokú dinamikáról a quattro összkerékhajtás új generációjaként az elektromos összkerékhajtás gondoskodik, amellyel az Audi e-tron nem csupán kiválóan használható a mindennapok során, hanem terepen is különösen fordulékony és agilis. A quattro összkerékhajtás igény szerint lép működésbe. 

Az Audi e-tron teljeskörű töltési koncepció segítségével kapcsolódhat az otthonoddal is hálózatba, amely intelligens funkciókkal, illetve átfogó szervizszolgáltatással segít belépni az elektromos mobilitás világába. Ha pedig otthon már kényelmesen “erőt gyűjtött”, a tisztán elektromos hajtású SUV-modell kiemelkedő térkínálata és kényelme gondoskodik arról, hogy útközben is éppolyan kellemesen érezd magad, mint otthon. 

Az autópályák mentén már kellő számú töltőállomás áll rendelkezésre az akkumulátorok gyors utántöltéséhez, míg az otthoni töltéshez Ön a hosszú távon fenntartható elektromosáram-kínálatból válogathat. Ezzel nem csupán a közlekedés válik környezetkímélővé az Audi e-tron volánja mögött, hanem teljes töltési folyamata is. Az elektromos töltőcsatlakozó fedele helytakarékos módon lefelé nyílik, a töltés után pedig a csatlakozó lehúzását követően öt másodperccel önműködően zárul.

További, részletes információkért kattints IDE

forrás

Hozzászólások