Megérkezett Caramel gyermeke

Két héttel korábban jött világra?

2014/08/28

Vélhetően jelenleg nincs boldogabb ember Molnár Ferenc Caramelnél, hiszen megszületett várva-várt kislánya. Az énekes fotót is posztolt.

A baba mintegy két héttel korábban érkezett, hiszen Caramel és szerelme, Szilvi korábban azt mondta, hogy szeptember közepére várják a kicsit. Bár azt is elképzelhető, hogy elterelő hadműveletként vetették be a későbbi dátumot, mint ahogy azt sok sztár megteszi. Ám ez most már nem számít, hiszen valószínűleg épp gyönyörködnek az újszülöttben és nem tudnak betelni a szülővé válás érzésével.

Caramel és SzilviCaramel ma 0:39-kor posztolta a fotót, amelyen hatalmas pocakú kedvesével látható, ezzel a képaláírással: Ide ketten, haza már hárman… megjöttünk! :-)

Az énekes alig pár napja azt nyilatkozta, hogy akár még a kislányuk megszületése előtt feleségül venné szerelmét, de erre már nem kerülhet sor. Caramelben egyébként a mielőbbi esküvő iránti vágy a babavárás időszakának második felében erősödhetett fel. Hiszen május végén azt mondta lapunknak, hogy bár egybe akar kelni Szilvivel, de nem a baba miatt, hanem azért, mert szereti, éppen ezért nem is sürgetik a menyegzőt.

A pár aprólékosan és tudatosan készült kislányuk érkezésére. Már hónapokkal ezelőtt beszerezték a legfontosabb kellékeket, amelyekre szükségük lesz, bababaráttá alakították otthonukat, új színeket kaptak a helyiségek és berendezték a babaszobát.

A neveléssel kapcsolatban is már korán elkezdett tervezgetni Caramel: fontosnak tartja, hogy minél előbb megismertesse a magyar népzenét és a roma életérzést gyermekével, aki kétnyelvű lesz, hiszen anyai ágon a nagymama vietnámi, és megtanítja a saját anyanyelvére.

 

 

Hozzászólások