Megérkezett Kökény Attila unokája!

2020/01/22

Csupa gólyahír ez a hét! Megérkezett Kökény Attila unokája, akit az énekes egy dalocskával fogadott a kórházban.

“Köszönöm Istenem! Megérkezett az unokám! M E D I Isten hozott egy világban, amely csak rád várt… hatalmas szeretettel!” – köszöntötte a 2010-es Megasztár második helyezettje első unokáját közösségi oldalán.

A kisfiú érkezéséről először tavaly december közepén beszélt az énekes, akkor tudatta rajongóival, hogy lánya, Aranka várandós és kisfiút hord a szíve alatt. A babát februárra várták, de előbb meglepte a nagypapit.

Arankáról és kedveséről a Blikknek azt nyilatkozta: “A lányom már három éve van együtt a párjával. Aranyos fiú, szépen élnek együtt, nem is volt meglepő, hogy szeretnének babát. Tudtuk, hogy csak idő kérdése, hogy mikor sikerül nekik.”

Tavaly márciusában jegyezték el egymást, most pedig megszületett első gyermekük. Az énekes lánya 21 évesen lett édesanya, pont annyi idősen, mint amennyi édesapja volt első gyermeke születésekor. Akkori párjával gyermekük érkezése házasságba kényszerítette őket, melyet egy év után közös megegyezéssel felbontottak. Kökény Atilla második felesége, Aranka egy fiú és egy lány gyermekkel ajándékozta meg az énekest.

Kisebbik fia, Lali 14 éves, idősebbik fia, Attila pedig 23 esztendős. Utóbbi tavaly januárban jelentette be, hogy gyermeket várnak, ám a baba sajnos nem születhetett meg. Az énekes egész családját nagyon megrázták a történtek, melyekről csak júniusban beszélt a nyilvánosságnak. Barbi három hónapos terhes volt, amikor megrepedt a magzatburok, és elfolyt a magzatvize. Ez sajnos a várandósság megszakításához vezetett. Az ő élete is veszélyben volt, de az orvosok megnyugtatták, hogy ha felépül, újra belevághat a baba projectbe.

Gratulálunk Attilának első unokájához és még sok-sok egészséges kis utódot kívánunk a családban!

Hozzászólások