”Megerőszakolt a nagyapám”-vallomás egy színésztől

Hihetetlen mit vallott be a sztár

2016/12/06

Durva vallomás: az 55 éves színész bevallotta, hogy gyerekkorában megerőszakolta a nagyapja. Szívszorító történet következik.

Tim Roth egy interjúban tett vallomást arról, hogy mit kellett átélnie gyerekként: „Apámat is bántalmazták, és engem is bántalmaztak. De engem nem az apám, hanem az ő bántalmazója bántalmazott. Aki az ő apja volt. Egy kibaszott erőszaktevő volt. De senkinek nem voltak erre szavai. Senki nem tudta, mit tegyen.” 

Roth már korábban is beszélt arról, hogy gyerekkorában szexuálisan bántalmazták, de eddig soha nem árulta el, ki volt az elkövető. Most egy, elvileg a következő szerepéről szóló interjúban került szóba, hogy apja, az újságíró Ernie Smith részben azért lépett ki a hetvenes években a Kommunista Pártból, mert undorodott annak szexbotrányaitól. „Az apámat is molesztálták, borzasztó gyerekkora volt, és nagyon komolyan vette az ilyen szarságokat” – mondta Roth.

Roth ugyanakkor elmondta: bár a Hadszíntér (The War Zone) című filmjét valóban azért készítette el, hogy szembenézzen saját gyerekkorával, vele magával nem az történt, amit a film ábrázol (abban egy apa bántalmazza szexuálisan a gyerekét). Mint elmondta, az ő esetében a nagyapja volt a bántalmazó. 

Forrás: theguardian.com és index.hu

Hozzászólások