Megerőszakolt egy nőt egy szomáliai férfi Budapesten (videó)

2020/01/24

Egy oltalmazott státuszban lévő szomáliai férfi megerőszakolt egy 25 éves egyetemista nőt Budapest VII. kerületében.

A bulinegyedben találkozott a 30 éves férfi, gyanútlan áldozatával, aki egy szórakozóhelyen ünnepelte barátnőjének sikeres államvizsgáját. A lányok megismerkedtek két férfivel, majd külön indultak haza hajnalban. A férfi felajánlotta a lánynak, hogy hazakíséri, majd a Kéthly Anna téren lévő parkba csalta. Azt mondta, egy egy marihuánás cigarettát szeretne elszívni.

A parkban a férfi szexuálisan közeledett a lány felé, akinek egyértelmű elutasítását a férfi a lány többszöri megütésével jutalmazta, majd befogta a száját és megerőszakolta. A történtek után a menekült férfi elvette a lány telefonját.

A fiatal nő segélykérő sikoltozására egy amerikai férfi lett figyelmes. A lány segítségére sietett, ezért rátámadt a férfi, többször megütötte és megrúgdosta, utána elmenekült.

A rendőröket az amerikai férfi hívta ki. Személyleírásának és a kamerafelvételeknek hála fél napon velül, 17 órakor elfogták az erőszaktevőt, a VIII. kerületi Teleki téren. A Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai megtalálták nála a lány telefonját is és azonnal  előállították.

A BRFK nyomozói a 30 éves férfit szexuális erőszak, kifosztás és súlyos testi sértés kísérlete, valamint kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A férfi természetesen tagadta a bűnösségét a kihallgatása során. A lánnyal több magazin is felvette a kapcsolatot, de nem kíván nyilatkozni az esetről, mely nagyon megviselte.

Hozzászólások