Megfenyegették Cristiano Ronaldot!

Hafþór Björnsson az EB előtt üzent a portugál klasszisnak

2016/06/07

Halálosan megfenyegették Cristiano Ronaldot! Ha a portugál zseni gólt merészel rúgni Izland válogatottjának az EB-n, maga A Hegy fogja kilapítani!

Izland nem sok mindenről ismert.

Mármint ott vannak pl. az északi fények – amelyek a bolygó legszebb látványosságai közé tartoznak -, a fjordok, gejzírek, lagúnák, aktív vulkánok, tengerparti domboldalak és hegyek mellett. És ők adták a világnak a legerősebb emberét, aki valaha a Földön élt, és szintén „A hegy” névre hallgat – legalábbis a jelenlegi legnépszerűbb televíziós sorozatban. Ő Hafþór Björnsson, illetve Gregor Clegane, ahogy a legtöbben ismerik.

via The LAD Bible

Tovább folytatva a sort, Izland legkevésbé talán a kiváló futballcsapatáról ismert – valószínűleg azért, mert nincs nekik ilyen. A világbajnokságon a sorozatos szabálytalanságok okozta kitiltásoknak köszönhetően évtizedekig részt sem vehettek. Egészen mostanáig, a 2016-os Európa-bajnokságig, ami e hét szerdán kezdődik, még kontinensviadalon sem szerepelhettek.

Izland az első körben azonnal Portugáliát fogta ki – azt a csapatot, amelynek tagjai eltörpülnek a világ egyik legjobb futballistájának neve mellett, aki nem más, mint Cristiano Ronaldo. Az esélyeket ezek után latolgatni lehet ugyan, de felesleges.

Ott van Izlandnak azonban a világ legerősebb embere, aki nagy focirajongó lévén az alábbi videóüzenetben szólította meg a nagy futballmágust. Björnsson heves gesztusok közt vázolja fel, mi történik azokkal, akik szembehelyezkednek A heggyel,és ha Ronaldo látta a Trónok harca azon részét, amiben Oberyn herceg nem éppen a leggusztusosabb módon múlik ki – szó szerint – Gregor keze által, bizony meg lehet a maga félnivalója…

Hozzászólások