Meggyilkolták Kállay-Saunders András szobatársát

Az énekes Facebook oldalán osztotta meg fájdalmát

2014/07/15

Súlyos tragédia érte a Megasztár 5-ben feltűnt Kállay-Saunders Andrást. Az Eurovízió énekese Facebook oldalán számolt be róla tegnap este, hogy régi szobatársát megölték.

“Nyugodj békében, Drága Testvérem! Nem tudom elhinni. Olyan, mintha csak nemrég futottunk a focipályán. Mintha csak most nevettünk volna együtt Lakeshore-ban. Ez egy rideg világ, nem érdemelted meg, hogy ilyen korán elmenj. Nagyon-nagyon sok szobatársnak hiányzol majd… “- írta Facebook oldalán Kállay-Saunders András és egy közös képet is csatolt egykori lakótársával, a 27 éves Nicholas Allen Potts-cal.

Kállay2
Barátja halálát szúrt sebek okozták, mielőtt meghalt, több házba bekopogtatott, de sehol nem vették komolyan segítségkérését és meghalt az utcán. A rendőrség nem sokkal halála után letartóztatta feltételezett gyilkosát, a 27 éves Lee McDonald-ot. A gyilkosság indítékára még nem derült fény a tett helyszínén, Miamiban.

Mint ismeretes, Kállay-Saunders András New York-ban nőtt fel, édesanyja Katalin Kállay modell, édesapja pedig ismert amerikai producer, Fernando Saunders. Az énekes Amerikában élt és ott is tanult, majd 2010-ben tért vissza Magyarországra. Ez megmagyarázza, hogy a facebook posztjában nem túl jó a helyesírása. De őszintén gyászolja elvesztett barátját, és értelmetlennek tartja halálát.

Nem hiszem el ezt a vilagot, most derult ki hogy szobatarsom Amerikaban meg volt gyilkolva. Futot csomo hazhoz es kopogot az ajtokon segitsegert es egy ember se nyitota ki neki. Milyen ez a vilag!” – kommentálta a hírt az énekes.

 

Hozzászólások