Meghalt Justin Bieber hasonmása

Rengetegen támadták a kedvelt zenészt

2015/08/27

A Justin Bieber-láz egy soha nem múló rajongásnak tűnik, habár az énekes az utóbbi időben nem adott ki új lemezt. A népszerű énekesért nem csak lányok milliói rajonganak, hanem férfiak is. Közülük egy még arra is képes volt, hogy átszabassa az arcát. Nézd meg az eredményt!

A nálunk kevésbé ismert Toby Sheldon sorozatszínész és énekes rajongásig imádta a fiatal zenészt, olyannyira, hogy több milliót képes volt költeni plasztikai műtétjeire, hogy rá hasonlítson. Bár a 35 éves fiatalembert rengetegen támadták, hogy semmi hasonlóság nincs közte és Justin Bieber között, ő a végsőkig hitt abban, hogy tökéletes hasonmás.

Azt nem tudni, hogy mi vezetett halálához, egyelőre gyógyszer túladagolásra és drogokra utaló nyomokat találtak holtteste mellett, azonban csak a szakértői vizsgálat után lehet biztosat mondani. A fiatalember augusztus 8-án tűnt el, de csak két héttel később, augusztus 21-én találtak rá egy motelszobában, amikor már túl késő volt. Menedzsere így nyilatkozott haláláról: “Teljesen le vagyok sújtva és megdöbbent a hír. Toby a végletekig kedves, udvarias fiú volt, egy gyengéd, gondoskodó lélek, aki sikert sikerre halmozott a zenében és színészkedésben egyaránt”.

Azt nem lehet tudni, hogy küzdött-e depresszióval a férfi, esetleg annak okán, hogy nem jött el az az átütő siker az életében, mint példaképének, mindenesetre a nyomok egyelőre önkezűségre utalnak. Hogy miért akart mindenáron Justin Bieberre hasonlítani? “Először még nem is az volt a célom, csak volt egy plasztikai beavatkozásom. Aztán amikor megláttam Justint, csak annyit mondtam: ‘wow, milyen jól néz ki!’ Utána már olyan akartam lenni, mint ő. Jöttek a műtétek, az arcfelvarrás, a hatalmas csillogó szemek, szájfeltöltés, botox és természetesen a hajkoronám” – mesélt Toby a műtét-sorozatról, amin átesett. Hogy megérte-e? Erre talán sosem kapunk választ. A népszerű énekes egyelőre nem fűzött semmit az esethez.

Hozzászólások