Meghalt Whitney Houston 21 éves lánya

A kórházban sem tudták megmenteni

2015/02/06

Az RC News is megírta múlt vasárnap, hogy Whitney Houston lányát, a 21 éves Bobbi Kristina Brownt kórházba szállították, miután többször is életmentő beavatkozást kellett végrehajtani rajta. Azóta gépek tartották életben, de mára sajnos kiderült, hogy nem sikerült megmenteni.

Múlt vasárnap férje a kádban fekve, eszméletlenül talált rá Whitney Houston lányára, akit előbb egy barát, majd a mentősök élesztettek újra, de azóta is gépek tartották életben. Édesapja, a 46 éves Bobby Brown, a család és a barátok hétfőtől huszonnégy órában vele voltak a kórházban.

Korábban voltak biztató jelek, péntek reggel azonban jött a szomorú hír: már semmi remény arra, hogy a 21 éves Bobbi Kristina Brown újra egészséges legyen, sőt, mivel beállt az agyhalál, állapota már olyan súlyos volt, hogy a felébredésére sem volt semmi esély.

houston_brown.2jpg

A Daily Mail információi szerint az orvosok közölték a családdal, hogy már semmit sem tudnak tenni, ezért elbúcsúztak a lánytól és úgy döntöttek, lekapcsolják a Bobbi Kristinát az őt életben tartó gépekről. Ezt végül az apa tette meg, aki éppen ma ünnepli a születésnapját.

A szülők 2007-ben váltak el, édesanyja, Whitney Houston 2012. február 11-én veszítette életét kábítószer-túladagolásban, lánya esete pedig kísértetiesen emlékeztetett az ő halálának körülményeire, de a nyomozás még folyik. “Édesapja tagnap óta egyfolytában sír – mondta egy barát. – Gyászolunk.”

Bobbi Kristina Brown, az egykori sztárpár egyetlen gyermeke már nagyon fiatalon találkozott a drogokkal, édesapja és édesanyja is komoly függők voltak, ez okozta válásukat, és a 48 éves Houston halálát is.

Hozzászólások