Megható búcsúztatót tartottak Avicii-nak

Rengetegen részt vettek a megemlékezésen

2018/11/17

Habár a világ egyik legismertebb DJ-je még áprilisban halt meg, most tartottak neki búcsúztatót, a megható  rendezvényt egy templomban tartották.

Mindenkit sokkolt a hír, mikor kiderült, hogy a világ egyik legnagyobb DJ-je, Avicii meghalt.Sokáig csak ennyit lehetett tudni, majd bejelentették, hogy a sztár öngyilkosságot követett el.Állítólag egy borosüveg szilánkjaival vágta fel az ereit Ománban. A bátyja ugyan érezte utolsó hívásukból, hogy valami nincsen rendben, ezért azonnal gépre ült, hogy a segítségére siessen,de akkor már késő volt. Bár a temetését még júniusban megtartották, de mivel nem volt nyilvános, most a rajongóknak is rendeztek egy megemlékezést.

A rendezvényt egy templomban tartották, ahol egy kórus Avicii egyik számát, a Wake Me Up-ot is átdolgozta az alkalomra, és elénekelte.  Az eseményen részt vett több száz rajongó, Avicii családja és barátai is, hogy elbúcsúzzanak a sztártól, aki még áprilisban halt meg. A megemlékezésen egyébként a DJ apja Klas Bergling is felszólalt, ami állítólag elképesztően megható volt. Egyébként az Instára fel is került egy felvétel a rendezvényről, ráadásul pont az, amikor a kórus Avicii egyik leghíresebb számát énekli.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sara S (@swediepirut) által megosztott bejegyzés,

 

forrás

Hozzászólások