Megható dolgott tett a kisiskolás gyermek

A kisfiú hónapokon át ételt vitt éhező osztálytársának

2016/10/19

Hónapokon át ételt vitt a kisiskolás gyermek a szegény, éhező osztálytársának. Az édesanyja megtudta, majd segítséget nyújtott a családnak.

Sokszor mondjuk, hogy a gyerekek a legkegyetlenebbek. Ezzel szemben viszont a legőszintébbek és legsegítőkészebbek is. Többször láttunk már erre bizonyítékot és ez a mostani eset is erősen alátámasztja. Josette Duran egy élő videóban mesélte el a történetet, hogy mit tett kisiskolás fia.

Az édesanya hónapokig duplán csomagolt szendvicset, joghurtot és chipset mikor kisfiát elindította az iskolába. Egy ideig azt hitte, hogy Dylan csak nagyon éhes és nem elég neki az adag, amit a menzán biztosítanak. Ám amikor megemlítette ezt a kissrácnak, ő elmesélte, hogy nem saját magának viszi az ételt, hanem egy osztálytársának aki összesen némi gyümölcsöt eszik egész nap. A történet igazán megérintette Josettet, büszke volt gyermeke tettére. A Facebook-videót ám nem csak azért osztotta meg, hogy dicsekedjen, hanem segítségnyújtás céljából is.

Ms. Duran kapcsolatba került az éhező gyermek édesanyjával és pénzt ajánlott fel neki támogatás gyanánt. A nő nem fogadta el a felkínált összeget. Ezek után másfajta segítséghez folyamodtak. Minden diákkal befizetették az elmaradásokat, így összegyűlt annyi pénz, hogy plusz étel készülhessen a rászoruló tanulóknak. Josette elmesélte, hogy ő is volt már hasonló helyzetben, mikor a kocsijában élt és nyilvános fürdőszobákban tisztálkodott Dylannal. Hála a nő megoldóképességének az új-mexikói iskolában többé nem kell éhezzen egy gyermek sem. 

Hozzászólások