Megható részletek Caramel múltjából

Cigánytelepi életéről mesélt az énekes

2014/11/13

Molnár Ferenc Caramel volt Hajdú Péter vendége. Az énekes nemcsak gyermekéről és jövőbeli terveiről mesélt, hanem gyermekkoráról is. A Frizbi műsorvezetőjét is sikerült meglepnie megható történetével.

Augusztus végén született meg Caramel kislánya, azóta pedig már az esküvőt is tervezgeti Szilvivel. Hajdú Péter nem tudta szó nélkül hagyni észrevételét, miszerint a terhesség alatt az énekesre is felszaladt pár kiló.

caramelbaba2

Ugyan még csak pár hónapos a gyermekük, de már közös rituáléjuk is van. Minden reggel maguk közé veszik a picit, Caramel pedig majdnem fél órán keresztül csak puszilgatja. Az is kiderült, hogy – habár meglepő, de – Szofi inkább édesanyja hangjától nyugszik meg, az egykori Megasztár dalai inkább felzaklatják. Még nem házasodtak össze az újdonsült szülők, de már tervezgetik az esküvőt, az viszont biztos, hogy a bulvár és a nagyérdemű csak utólag fog értesülni a frigyről.

caramel baba

A Frizbi műsorvezetője arra is kíváncsi volt, milyen lehetett Caramel élete a Megasztár előtt, illetve hogyan élte meg gyerekkorát. Az énekes elmesélte, milyen volt egy cigánytelepen felnőni. Abszolút nem szégyelli, és nem is szeretett volna kiszakadni – még ha most a fővárosban is él, teljesen más körülmények között. A szegénység számukra teljesen természetes volt, mint ahogy az is, ha épp nem tudtak mit enni.

Fiatalon, 16 évesen kezdett el dolgozni betanított segédmunkásként. Kénytelen volt otthagyni az iskolát, mert édesanyja nem tudta eltartani, így az érettségit sem tudta megszerezni. Budapestre költözött, majd 22 évesen jelentkezett a TV2 tehetségkutató műsorába.

Hajdú Péter számára az is megdöbbentő volt, hogy Caramel az ismertsége előtt nem járt külföldön, sőt még a Balatont se látta. Kiderült, hogy ezekre az élményekre 24 éves koráig kellett várni, mint ahogy minden másra is, ami az anyagiakkal kapcsolatos. A műsorvezető azt vallja, hogy az énekes nem a szerencsének, hanem tehetségének köszönheti a sikert, amit elért az életében. Azóta is szem előtt tartja korábbi otthonát, és az ott élőket, illetve támogatja a rászorulókat.

Nézd meg a Frizbi videóját!

Hozzászólások