Meghökkentő szabályok, amiket a királyi családnak be kell tartania

A királyi családban élni nem mindig egyszerű...

2017/09/12

Kívülről nagyon mesésnek tűnhet egy hercegnő élete, azonban a királyi családnak a hétköznapjai nem olyan egyszerűek, mint hinnéd! 

Észrevehető, hogy vannak bizonyos pózok vagy ruhák, amikben soha nem látni Katalin hercegnét, ugyanis a királyi családban még a sima hétköznapok sem egyszerűek, ezernyi apróságra kell odafigyelniük, hogy betartsák az uralkodói illemet! 

1. Miután a királynő befejezte az evést, senki sem ehet többet az asztalnál.

2. Ha valaki beházasodik a királyi családba, köteles felvenni egy új nevet.

3. Az érintés tabu! Ugye te sem látod soha ölelkezni, vagy csókolózni Katalin hercegnét és Vilmost a fotókon? Nem véletlenül!

4. A palota házasságkötéseit szabályzó törvénykönyv 1772 rendelete alapján, a királyi család leszármazottainak minden eljegyzés előtt, külön engedélyeztetni kell szándékukat.

5. A hercegnék esküvői csokra kizárólag mirtusz virágból állhat.

6. Nem véletlen, hogy sose hallottad a királyi család tagjait politizálni, ez ugyanis szigorúan tilos!

7. A királyi család tagjai sosem Monopolizhatnak – fogalmunk sincs, miért!

8. Ha a királyi család elutazik valahova, minden tagnak kötelessége bepakolni egy teljesen fekete szettet is, hiszen bármikor történhet haláleset!

kate middleton

9. Ugye nehezen tudod elképzelni egy Insta-szelfin Katalin hercegnét? Nem véletlenül, hiszen az ilyen jellegű fotók szigorúan tilosak a családtagok számára!

10. Le a bundával! Bár volt már példa arra, hogy egy-egy családtag megszegte ezt az öltözködési szabályt, de hivatalosan sose viselhetnek igazi szőrmebundát!

FORRÁS

Hozzászólások