Megírta végrendeletét Bajor Imre

A humorista barátai megtörték a csendet

2014/07/23

bajor_imre_es_ildikoBajor Imre felesége csendet és nyugalmat kért a rajongóktól, de érthető módon sokan aggódnak a színészért.  Mindenki kíváncsi, vajon milyen állapotban van, főleg mióta kiderült, már végrendelkezett is a Heti Hetes egykori sztárja.

Korábban arról is beszámoltunk, mikor kórházba került Bajor Imre, most azonban otthonában ápolja felesége, Ildikó a színészt, ahova nem mehet be akárki. Csak családja, és közvetlen barátai látogathatják. Köztük Koós János is, aki a Kiskegyednek beszámolt legutóbbi találkozásukról.

„Nekem ott van nyaralóm, és amikor csak tehetem, benézek hozzá. Mit lehet mondani egy ilyen súlyos betegről? A körülményekhez képest éppen jól volt, az ágyában fel tudott ülni és nézte a tévét. A magunk stílusában még váltottunk is pár vicces mondatot. Otthon volt a felesége is. Ildi csodálatos asszony, az élete több mint fél éve másról sem szól, csak Imrére figyel a nap 24 órájában. Most is ápolta őt, szépen beszélt hozzá. Mindössze 5-6 percet voltam náluk látogatóban, nem akartam tovább zavarni. Megszorítottam a barátom kezét, elbúcsúztam tőle. Ez egy ilyen fránya betegség, hol jobban van az ember, hol rosszabbul. Nagyon bízom benne, hogy láthatom még őt jobb állapotban. Az utolsó pillanatokig reménykedem.”

bajor_imre_es_koos_janos
Bajor Imre és Koós János (fotó: Kiskegyed)

Farkasházy Tivadar ezúttal nem kívánt nyilatkozni, mert tiszteletben tartja Ildikó álláspontját: „Mindig készséges voltam, de a család kérésére most nem beszélek.”

Hámori Eszter pontot tett a híresztelések végére, miszerint a színész már a végrendelkezésen is túlvan. Bajor Imre gyermekeinek édesanyja nem tagadta ezt az állítást, azt azonban elárulta, hogy közte és a humorista jelenlegi felesége között nincs semmilyen vita az üggyel kapcsolatban.

Egy másik közeli barát, Orbán Józsi is hamarosan meglátogatja Imrét: „Igyekszem le hozzájuk a héten. Személyesen szeretném látni, hogy van. Tudom, hogy óráról órára változik a kedélyállapota. Továbbra is imádkozunk érte!”

orban_jozsi

Hozzászólások