Mégis létezik Katalin hercegné titkos szerződése

Nem akarták, hgy Diana sorsára jusson

2015/08/31

Kiderült, hogy Vilmos herceg és Katalin házasságkötésekor a feleség családja, a Middleton-família külön szerződést kötött, ami biztosítja, hogy lányuk biztosan ne juthasson az 1997-ben, tragikus körülmények között elhunyt Diana hercegné sorsára.

Diana hercegnő, Károly herceg mostoha sorsú felesége tizenhét évvel ezelőtt hunyt el, miközben lesifotósok üldözték. Vilmos herceg és Kate Middleton 2011-es házassága alkalmával a feleség szülei el akartak kerülni egy hasonló tragédiát, ezért külön szerződést írattak alá a király családdal, köztük II. Erzsébet királynéval is.

Ezek az ún. Middleton-szabályok, melyekben kikötötték, hogy Katalint nem üldözhetik lesifotósok, és felmentette több protokolláris kötelezettség alól, engedélyezte viszont, hogy kedve szerint elmessen vásárolni.

katalin

A szerződésről mindeddig nem lehetett tudni, hogy valóban létezik-e, viszont állandó pletykát szolgáltatott a brit bulvárlapoknak. Négy évvel a házasságkötés után a Buckingham-palota egyik alkalmazottja fecsegte ki a titkot a Daily Mailnek.

Hozzászólások