Mégis van valami Tóth Gabi és Trap kapitány között?

Feltűnően sokat vannak együtt

2015/03/16

Tóth Gabi és egykori mentoráltja, a Tha Shudras énekese ismét együtt tűnt fel egy hétvégi rendezvényen. Sorra indulnak a találgatások, hogy vajon akkor mégis intim kapcsolat lenne a két énekes között, vagy tényleg pusztán barátság?

A közös fotó láttán újra elindultak a találgatások, és főleg a kérdés: vajon mit szól ehhez az énekes barátnője?!

Gabit már többször érték támadások, hogy túl sok időt tölt a zenekar énekesével, akkor azzal érvelt, hogy Trap kapitány semmivel sem kap több figyelmet, mint más kollégák. “Mostantól én látom el a menedzseri teendőket a Tha Shudras körül, segítem a pályájukat. Nagyon hiszek a munkásságukban, s éppen ezért terelgetem őket, és teszek meg mindent, hogy a fiúk minél sikeresebbek legyenek a jövőben” – nyilatkozta akkor a Borsnak.

Egy menedzserhez képest viszont még mindig feltűnően sok időt töltenek együtt, múlt hét pénteken például a Red Bull Pilvaker rendezvényén jelentek meg közösen, amiről Gabi közös képet is posztolt.

 

tothgabi
Tóth Gabi és Trap kapitány ismét együtt buliztak

A rendre zöldre festett Trap kapitány maszkja nélkül egyébként egy igencsak jóképű fiatalember, nem lenne meglepő Gabi más irányú érdeklődése sem. Bár becsületes nevén Molnár Tibornak a való életben van barátnője, vele eddig nem sokat szerepelt a nyilvánosság előtt.

 

 

 

Hozzászólások