Mégis vele van együtt Tóth Gabi?

Meghitt fotót posztolt az énekesnő

2015/09/01

Tóth Gabi hosszú hónapok óta magányos, bár többször utalt rá, hogy vágyik egy komoly kapcsolatra. Számos hírességgel hozták hírbe az elmúlt időszakban, most lehet, hogy végre kiderül az igazság?!

A fantasztikus hangú énekesnő magánélete mindig is kíváncsivá tette rajongóit. A Megasztár idején Palcsó Tomival keveredett szerelmi viszonyba, de volt együtt Rasztovics Dávid focistával, valamint a zenész Nagy Rolanddal is. Legutóbb egy közös forgatás alkalmával ismerkedett meg élete eddig talán legnagyobb szerelmével, Markó Robival. Sajnos azonban ez a kapcsolat sem bírta kis a megpróbáltatásokat. A szakítás óta lépten-nyomon azt találgatják, kivel van éppen együtt Tóth Gabi?

Bizonyára mindenki hallott róla, hogy a Sziget fesztiválon együtt bulizott Németh Ádámmal, a TV2 producerével, ami sokak szemében már ez elegendő indok volt arra, hogy összeboronálja a két felet. Gabi a Mokkában tett pontot az ügy végére: élő adásban szakított.

Két hete robbant a hír: Tóth Gabi és a TV2 egyik producere egy párt alkot. Az énekesnő azonban már szakított is; méghozzá élő adásban. Olvass tovább!

Tóth Gabi

Az X-faktor óta pletykák százai láttak napvilágot, mely szerint Tóth Gabi összeszűrte a levet a Tha Shudras énekesével, a zöld fejű Trap kapitánnyal. Egy korábbi rendezvényen azonban éppen kameráink előtt buktatta le magát a furcsa énekes, hogy kihez is vonzódik valójában.

Most mégis mi lehet az igazság? Gabi ugyanis egy rendkívül érzelmes képet posztolt Instagram oldalára, ahol hihetetlen meghitt hangulatban csókot nyom neki Trap kapitány. A képen látszik, hogy az esti órákban készült egy ablak előtt ücsörögve, ráadásul az énekes elég egyértelműen félmeztelen. A két érintett persze mélyen hallgat, az énekesnő mindössze annyival kommentálta a képet: “Nagyon boldog vagyok.”

……❤️

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Hozzászólások